+38 (093)  990-30-70

Новости

Королевский бал у Вас дома

Како да му дадете резервоарот на пријател во World of Tanks?

 1. Регистрација
 2. Премиум продавница и избор на подароци
 3. Изборот на примачот и плаќањето
 4. Заклучок
 5. Може ли да му дадам резервоарот на пријател?

За жал, играта не може да донира тенкови кои се веќе во хангарот, но може да донирате премиум резервоар со куп кул чипови

За жал, играта не може да донира тенкови кои се веќе во хангарот, но може да донирате премиум резервоар со куп кул чипови.

Вие не знаете што да му дадете на пријател за неговиот роденден? Ако тој сака да игра тенкови, тогаш тенковски продавница од премиум продавницата ќе биде добар подарок. За да го направите ова мора:

 1. Регистрирајте се со World of Tanks
 2. Одете во Премиум Продавница
 3. Изберете подарок
 4. Изберете примач
 5. Да плати
 6. Почекајте среќна насмевка

И сега во ред:

Регистрација

Регистрација се одржува на веб-страницата World of Tanks, каде што можете да станете сопственик на сметката откако ќе потрошите само неколку минути. Потребно е само да излезе со прекар, да внесете e-mail и да излезете со лозинка. Мислам дека со овие посебни проблеми треба да се појават. Штета е што не можете да дадете подарок без регистрација, се согласувате дека тоа ќе биде многу поудобно. Но, можеби ова е начин да се привлечат нови играчи, и, како што знаете, толку повеќе толку подобро.

Премиум продавница и избор на подароци

Премиум продавница и избор на подароци

По регистрацијата е завршена, можете безбедно да влезете во продавницата и да ја пребарувате страницата со сите видови подароци. Ова може да биде техничар, премиум сметка, малку злато , големи групи на сите видови на разни бонуси и многу повеќе. Но, денес ние ќе се фокусираме на технологијата. Во моментов се претставени петнаесет видови опрема како подарок (неколку парчиња за секоја држава) меѓу нив: AT 15A, Skoda T40, T34, IS-6, итн. Во принцип, ние собираме бегство очи во куп и бараме соодветна опција.

Изборот на примачот и плаќањето

По завршувањето на најтешкиот дел, можете да продолжите со изборот на примачот и плаќањето. Под забавно портокалово копче " КУПИТЕ "Ќе има помалку забележливо сиво копче" Купи пријател ". Ние кликнете на неа и изберете среќа, можете дури и да закачите поздрав. Потоа оди на исплата. Продавницата нуди разновидни опции за плаќање за купување: WebMoney, QIWI, PayPal, Yandex.Money, плаќање во мобилните продавници и така натаму. Ние избираме погодна опција за нас и всушност плаќаме за среќата на еден пријател (и велат дека не може да се купи со пари).

Заклучок

И по завршената работа, останува само да се почека за тој сладок момент кога примачот ќе го отвори својот подарок и среќно ќе седне на компјутерот и ќе вози нов тенк со извици дека тој (или таа може) е најбрз и најточен во светот. Среќен pokatushek, точни снимање, забава и добри сојузници и добра игра во World of Tanks!

Може ли да му дадам резервоарот на пријател?

Не Забрането е пренесување (вклучувајќи и донирање) тенкови меѓу сметки . Оваа функционалност во World of Tanks не е и никогаш нема да биде.

Вие не знаете што да му дадете на пријател за неговиот роденден?
Може ли да му дадам резервоарот на пријател?