+38 (093)  990-30-70

Новости

Увлекательные походы

Многие уже давно запланировали туры, поездки, походы и посещения уникальных мест, чтобы отправиться туда в пору отпусков. Существует масса предложений от организаторов, которые привлекают своими особенностями.

Хорошая туристическая компания

Сначала подошел к концу минувший год, а теперь и рабочий сезон, также приближается к своему завершению. Чем же заняться в пору отпусков? Таким вопросом задается большинство людей, которые весь год

Лечение алкоголизма
Проблема алкоголизма является неким камнем преткновения для славянского народа. Выпить наши люди любят и по праздникам, и из-за горя. Расчет за работу часто до сих пор осуществляется через естественный

Клиника лечение алкоголизма
Как известно, вечных двигателей не бывает, но все моторы разные – модели силовых агрегатов современных автомобилей обладают различным сроком службы, и к тому же у них есть свои характерные неисправности.1

Детский салон Масик
“Найти хорошего стилиста намного труднее, чем успешно выйти замуж”, — утверждают француженки. Итак, вы впервые пришли в салон, сели в кресло, и мастер предлагает вам помыть голову, даже не притрагиваясь

Кодирование от алкоголизма отзывы
На протяжении всей своей жизни люди подвергаются разного рода искушениям и, поддаваясь им рискуют впасть в тяжелую зависимость. Например, чрезмерное потребление спиртных напитков, может привести к алкоголизму,

Суши
Приготовление новых блюд всегда доставляет небольшие трудности, ведь возникает множество вопросов в связи с новым рецептом. Потребление таких блюд также требует не только любознательности, но и определенного

Кухни на заказ Москва
Определить, что родная кухня созрела для замены, очень просто. Если бросается в глаза так называемая «сборная солянка», - мебель из разных комплектов, да еще и потрепанная жизнью, если на лицо облупившиеся

Небидо
Эндогенный тестостерон является самым важным андрогеном в мужском организме и синтезируется, главным образом, в яичках и, в меньшей степени, в коре надпочечников. Тестостерон отвечает за формирование

Цена в официальном интернет-магазине
Если хотите повысить свой профессиональный уровень, вам необходимо браться за сложные заказы. Однако сначала проанализируйте, стоит ли затраченное время заработанных денег: чем дольше вы будете вникать

Королевский бал у Вас дома

Si në botën e Tanks për të dhënë një tank për një mik?

 1. regjistrim
 2. Dyqani Premium dhe zgjedhja e dhuratave
 3. Zgjedhja e marrësit dhe pagesa
 4. përfundim
 5. A mund të jap tankin tim tek një mik?

Për fat të keq, loja nuk mund të dhurojë tanke që janë tashmë në hangar, por ju mund të dhuroni një rezervuar premium me një grumbull patate të skuqura cool

Për fat të keq, loja nuk mund të dhurojë tanke që janë tashmë në hangar, por ju mund të dhuroni një rezervuar premium me një grumbull patate të skuqura cool.

Ju nuk dini çfarë t'i jepni një shoku për ditëlindjen e tij? Nëse ai pëlqen të luajë tanket, atëherë një dyqan tank nga dyqani premium do të jetë një dhuratë e mirë. Për ta bërë këtë ju duhet:

 1. Regjistrohu me World of Tanks
 2. Shko te Dyqani Premium
 3. Zgjidhni një dhuratë
 4. Zgjidhni një marrës
 5. Për të paguar
 6. Prisni një buzëqeshje të lumtur

Dhe tani në rregull:

regjistrim

regjistrim zhvillohet në faqen e internetit World of Tanks, ku mund të bëheni mbajtës i llogarisë pasi të keni shpenzuar vetëm disa minuta. Është e nevojshme vetëm të dalësh me një pseudonim, të futësh një e-mail dhe të dalësh me një fjalëkalim. Mendoj se me këto probleme të veçanta duhet të lindin. Është për të ardhur keq që ju nuk mund të jepni një dhuratë pa regjistrim, pranoni se do të ishte shumë më i përshtatshëm. Por ndoshta kjo është një mënyrë për të tërhequr lojtarë të rinj, dhe, siç e dini, aq më mirë.

Dyqani Premium dhe zgjedhja e dhuratave

Dyqani Premium dhe zgjedhja e dhuratave

Pas regjistrimit është e plotë, ju mund të sigurtë të hyjë në dyqan dhe të kërkoni faqe me të gjitha llojet e dhuratave. Kjo mund të jetë një teknik, një llogari premium, pak ari , grupe të mëdha të të gjitha llojeve të shpërblimeve të ndryshme dhe shumë më tepër. Por sot ne do të përqendrohemi tek teknologjia. Aktualisht përfaqësonte pesëmbëdhjetë lloje pajisje si një dhuratë (disa copa për çdo shtet) midis tyre: AT 15A, Skoda T40, T34, IS-6, etj. Në përgjithësi, mbledhim sytë e arratisur në një grumbull dhe kërkojmë një mundësi të përshtatshme.

Zgjedhja e marrësit dhe pagesa

Pas përfundimit të pjesës më të vështirë, mund të vazhdoni me përzgjedhjen e marrësit dhe pagesën. Nën butonin zbavitës portokalli " BLERJE TANI "Do të ketë një buton më pak të dukshëm gri" Blej një mik ". Ne klikojmë mbi të dhe zgjedhim një fat, madje mund të bashkëngjitni një përshëndetje. Pastaj shkoni tek pagesa. Dyqani ofron një sërë opsionesh të pagesës për blerje: WebMoney, QIWI, PayPal, Yandex.Money, pagesa në dyqanet celulare dhe kështu me radhë. Ne zgjedhim një opsion të përshtatshëm për ne dhe paguajmë për lumturinë e një miku (dhe ata thonë se nuk mund të blihet me para).

përfundim

Dhe pas punës së bërë, mbetet vetëm të presë për atë moment të ëmbël kur pranuesi të hapë dhuratën e tij dhe do të ulet me gëzim në kompjuter dhe do të shkojë në një rezervuar të ri me shaka që ai ose ajo mund të jetë më i shpejti dhe më i saktë në botë. Gëzuar pokatushek, qitje të saktë, argëtim dhe aleatë të mirë dhe një lojë e mirë në World of Tanks!

A mund të jap tankin tim tek një mik?

Jo. Ndalohet transferimi i tankeve (duke përfshirë donacionet) midis llogarive . Kjo funksionalitet në World of Tanks nuk është dhe kurrë nuk do të jetë.

Ju nuk dini çfarë t'i jepni një shoku për ditëlindjen e tij?
A mund të jap tankin tim tek një mik?