+38 (093)  990-30-70

Новости

Королевский бал у Вас дома

Si për të shënuar një person në post VKontakte. Ashtu si në rekord "VKontakte" personi shënim: mënyra të thjeshta. Çfarë do të duket

 1. Si të shënosh një person në foto Kur shënoni një person në çdo foto, ai merr një njoftim përkatës....
 2. Si të shënosh një person në video
 3. Çfarë do të duket?
 4. Ne e shënojmë personin në regjistër në mënyrën e parë.
 5. Shënoni personin në mur në mënyrën e dytë.
 6. Kështu që ju mund të mbroni profilin tuaj.
 7. Mark Alert

Si të shënosh një person në foto

Kur shënoni një person në çdo foto, ai merr një njoftim përkatës. Nëse përdoruesi konfirmon se me të vërtetë është shënuar në foto, një shenjë dhe një nënshkrim me emrin e tij VKontakte do të shfaqet në një pjesë të caktuar të fotografisë me imazhin e tij. Të gjitha fotografitë me shenja janë ruajtur për secilin përdorues në albumin "Fotot me mua".

Megjithatë, azhurnimi më i fundit i mbuloi disa pupla dhe shkaktoi që disa përdorues të rrëzoheshin në platformë. Kjo do të thotë që një përdorues që nuk ka marrë pjesë në bisedë do të marrë njoftime, edhe nëse nuk duan. Personalisht, kjo është si një pushtim i privatësisë nëse jeni në grupe të caktuara të cilat nuk i keni kërkuar të hyni. Megjithatë, nëse jeni pjesë e një grupi që ju intereson, mund të jetë mirë; ajo thjesht zbret në atë që ju dëshironi. Ndërkohë që ishin atje kur i donit ato, ata tani janë në fytyrë dhe kjo mund të jetë frustuese.

Për të shënuar një person në një foto, bëj si në vijim:

 1. Hapni foton që ju intereson në albumin tuaj VKontakte.
 2. Më poshtë në të djathtë është një listë e veprimeve të mundshme. Linja kryesore - Mark njerëz. Klikoni mbi të.
 3. Tjetra do t'ju duhet të theksoni në foto një fragment në të cilin gjendet imazhi i një personi. Mbajeni butonin e majtë të miut dhe lëvizni kursorin për të zgjedhur një zonë drejtkëndëshe të madhësisë së dëshiruar.
 4. Teksti do të shfaqet automatikisht nën foto, dhe personi përkatës do të marrë një njoftim.

Në këtë mënyrë, ju mund të shënoni disa njerëz në një fotografi në të njëjtën kohë.

A është ky përditësim i mirë për ju?

Megjithatë nuk ka lajm i mirë . Bëni këtë vetëm nëse e keni përditësuar atë në versionin më të fundit. Hapi 2: Pasi të keni filluar aplikimi, shkoni në grupin e të cilit jeni anëtar. Hapi 3: Gjeni strukturën e tekstit në të cilën zakonisht shkruani mesazhe. Nëse shihni dikë që doni të shënoni, zgjidhni emrin e tyre. Ju mund të shënoni njerëz që janë në të njëjtin grup, edhe nëse nuk i keni shtuar ato në librin tuaj të adresave.

Hapi 4: Pasi të keni shënuar një anëtar të grupit, mund të shkoni tek ai dhe shkruani një mesazh. Kjo është e gjitha; Tani mund të shënoni cilindo që dëshironi me këtë përditësim të ri. Edhe pse mund të duket se kërkesa për aplikim e bën më të lehtë të flasësh, çfarë bën ai, e bën të vështirë të injorosh njerëzit që ju bezdisin në biseda grupore.

Si të shënosh një person në video

Më parë, ishte e mundur të shënosh një person në çdo regjistrim video që është në listën "My Video Recordings" në faqen tënde. Tani opsioni për të shënuar është i disponueshëm vetëm për ato video që janë shkarkuar në rrjet nga ju personalisht, nga kompjuteri juaj. Për të shënuar, ju duhet:

Kthehuni për pesë sekonda dhe të ashtuquajturit shokët tuaj ju etiketojnë në klubet e natrave të dyshimta ose publikoni videot muzikore të Rick Astley në orarin tuaj. Ju nuk mund të dëshironi që ajo të mbushet me mesazhe dhe etiketa nga njerëz të tjerë, veçanërisht nëse e përdorni atë në një kapacitet profesional, kështu që vlen të merrni disa minuta për të kufizuar qasjen e njerëzve të tjerë në mur. Opsioni i sipërm ju lejon të zgjidhni kë mund të dërgoni mesazhe në orarin tuaj: miqtë tuaj ose vetëm ju.

Çfarë do të duket?

Parametri menjëherë ju lejon të shihni etiketat para se të shfaqen në afatin tuaj kohor. Ato mund të rishikohen dhe miratohen ose anulohen në seksionin "Shiko Afati kohor" të faqes së "Identifikimit të Aktiviteteve". Përsëri, kjo nuk heq tag, ajo do të vazhdojë të shfaqet në faqen e mikut tuaj, në rezultatet e kërkimit, në ushqimin e lajmeve dhe kështu me radhë. Por ai ndalon mesazhin që shfaqet në afatin tuaj kohor dhe shfaqet në kontaktet të cilët gjithashtu nuk janë të njohur me atë që ju shënon.

 1. Ngarko videon në faqen tënde VK.
 2. Prisni derisa të përpunohet dhe të shtohet në vend.
 3. Shiko videon. Në fund gjeni butonin Më shumë - Mark njerëz.
 4. Nga lista e miqve zgjidhni ata që janë të pranishëm në foto.
 5. Ruaj ndryshimet.

Më shumë informacion në lidhje me burimin e popullarizuar të internetit mund të gjendet në seksionin.

Nëse keni shënuar në figurë, mund të hiqet duke përdorur menynë e opsioneve "Foto". Nëse doni të lejoni fotot dhe mesazhet e shënuara nga miqtë në afatin kohor, mund të zgjidhni kush do t'i shohë ato. Është gjithashtu e mundur të shikoni etiketat që miqtë tuaj aplikojnë për mesazhet tuaja para se të aplikohen. Ju mund të bëni reflektimet tuaja të detajuara mbi gjendjen e një personi publikisht, duke kufizuar qasjen në fotot e familjes suaj vetëm për anëtarët e familjes, duke supozuar se jeni gati për të kryer përpjekjet e kërkuara.

Përdoreni këtë për të ndryshuar se kush mund të shikojë se çfarë po përdorni - cilësimi që zgjedhni qëndron në vend derisa ta ndryshoni atë përsëri. Në menynë e Avancuar në afatin kohor, mund të kontrollosh se si faqja e profilit tënd shfaqet tek njerëzit e tjerë.

Përshëndetje, të dashur vizitorë. Ju ndoshta keni parë më shumë se një herë çdo përdorues. rrjet social Vkontakte në mur të shënuar nga disa njerëz të tjerë (emrat e tyre janë të theksuara në blu dhe duken si lidhje). Sot do të mësojmë se si të bëjmë shënime të tilla.

Mos harroni dy rregullat themelore.

Për të shënuar dikë në mur në postin tuaj ju duhet të shkruani idin e tij, dhe vendosni një @ në frontin e id. Për shembull, @id *** (Emri i personit).

Më shumë se dy milionë njerëz në Gjermani përdorin Tinder. Ata po kërkojnë dashuri të madhe. Por nuk është aq e lehtë, pavarësisht përzgjedhjes së gjerë. Kur kërkon për flirtin e ardhshëm, fotografia e profilit është fokusi - ai ndikon në vendimin e përdoruesit me 90 për qind. Nëse përdoruesi i propozuar e pëlqen këtë, përdoruesi mund ta shënojë atë. "Kjo është një ndeshje", thonë ata, edhe pse e do shumë.

Pastaj bëhet një kontakt, dy mund të komunikojnë dhe ndoshta të shkëmbejnë numrat e telefonit . Megjithatë, nganjëherë ka një kapje të madhe: shumë profile nuk janë reale! Ndoshta flirtimi im i ri është shumë i mirë për të qenë i vërtetë? Nëse, pra, në biografinë e profilit ka ende lidhje të çuditshme - më të mirën me një ngacmues - kjo do të thotë: Qëndro larg!

Gjithashtu vini në dukje një mik ose ndonjë nga të mëposhtmet:

Tani le të shohim të gjithë gjë në shembuj

Ne e shënojmë personin në regjistër në mënyrën e parë.

Shkoni në faqen tuaj. Ne gjejmë një fushë për të dhënat, fillojmë të shkruajmë një të re. Në vendin ku keni nevojë për të shënuar një mik ose dikush tjetër të vënë @ dhe të filloni të futni emrin e një miku. Sistemi vetë e gjen atë dhe thekson avatarin dhe ID. Ne vetëm duhet të klikoni mbi të. Ju mund ta bëni vetë, sigurisht, shkruani në @ id faqe:

Atëherë ju keni më shumë gjasa që të merreni me një të rreme. Këshillë 3: Profili i përgjigjet shumë shpejt lajmit: keni një ndeshje, shkruani këtë mesazh dhe merrni një përgjigje të shpejtë. Përdor një orë për të marrë informacione që nuk do të jepnit ndryshe. Prandaj: edhe nëse karrem është ende aq i madh - në vend, anuloni bisedën shumë shpejt sesa tepër vonë.

Këshillë 4: Ndeshja juaj do të donte të vazhdonte menjëherë bisedën në një kanal tjetër: a mezi po takonte ndeshjen tënde dhe ai kërkon numrin tënd të telefonit? Qëndroni larg - nëse i lëshoni ato tani, do të merrni mesazhe spam dhe thirrje botësh. Një tjetër alternativë: a duhet biseda të vazhdojë drejtë në një tjetër rrjet social të panjohur? Përsëri, gishtat janë jashtë - sepse dikush ose po përpiqet të marrë informacion personal ose të reklamojë një rrjet tjetër shoqëror.

Ja se çfarë kemi marrë:


Ja se çfarë kemi marrë:

Mund ta korrigjojmë natyrshëm emrin në kllapa, për shembull, fshijmë mbiemrin. Pasi që të gjithë rekordet të plotësohen, klikoni në butonin "Dërgo":


Pasi që të gjithë rekordet të plotësohen, klikoni në butonin Dërgo:

Kjo është ajo që ne bëmë. Emri theksohet dhe duket si një lidhje:

Këshillë 5: Profili është shumë i mirë për të qenë i vërtetë: në fund të ditës, për fat të keq, shpesh: nëse profili i fotografive profesionale në bio për të punuar është absolutisht i çmendur - kështu që tingëllon si një partner ideal dhe pastaj gjithashtu korrespondon me ju: Kujdes! Është padyshim e vlefshme të pyesni veten pse modeli bikini apo personi me gjashtë pako është në krye të jush, dhe nëse keni dyshime, mos e shkruani mesazhet menjëherë. Natyrisht, shumë është e mundur - por cila është gjasat që kjo nuk është e rreme?

Disa thjesht gëzojnë veten, ndërsa të tjerët vuajnë nga një çrregullim kompleks personaliteti. Por ekzistojnë grindje profesionale. Kriminelët kibernetikë po përpiqen të flirtojnë me profile të rreme në anët e dyshimta për të joshur. Fotografitë e përdorura janë vjedhur dhe tregohen vetëm njerëz të mirë . Pas disa vërejtjeve kuptimplote, është e lehtë të zbresësh tek biznesi: botu fton bashkëbiseduesin e tij të luajë një lojë në internet me të ose i dërgon një lidhje tjetër, të cilën ai duhet të hapë. Nëse klikoni një lojë ose lidhje, malware shkarkohet direkt në kompjuterin tuaj, smartphone ose tabletë.


Nëse klikoni një lojë ose lidhje, malware shkarkohet direkt në kompjuterin tuaj, smartphone ose tabletë

Shënoni personin në mur në mënyrën e dytë.

Ne shkruajmë në hapësirën e regjistrimit. Pasi të hyjmë në pjesën tjetër të tekstit dhe ta dërgojmë atë:


Doli, në parim, e njëjtë me metodën e parë:

Kështu që ju mund të mbroni profilin tuaj.

Ky është një lloj i veçantë lidhjesh, sepse kur i telefonojmë dikujt, krijojmë një lidhje me biografinë e tyre. Kur tagoni dikë, ai person do të marrë një njoftim menjëherë, duke ju informuar se janë shënuar në publikim. Në mënyrë të ngjashme, nëse ju ose një mik nënshkruani dikë në një publikim, dhe ata kanë opsionin "Miqtë" ose një opsion më të gjerë, publikimi mund të shikohet nga audienca juaj e zgjedhur, si dhe miqtë e atij personi. Duke shënuar veten ose miqtë tuaj - mënyrë e shkëlqyer ndani përditësimet dhe kujtimet me njerëzit që njihni, si dhe me miqtë e tjerë.


Mark Alert

Personi që shënon në mur do të marrë një njoftim. Në mënyrë të ngjashme, ju, nëse dikush shënon, atëherë do të merrni një njoftim për formën në vijim:

Kjo është e gjitha, kemi mësuar të shënojmë njerëzit në regjistrat tanë në rrjetin social vkontakte.

Pastaj do të identifikoni botimin në të cilin dëshironi të shënoni dikë. Kur ta gjeni, shikoni në kutinë e tekstit më poshtë, që thotë "Shkruani një koment". Ju mund ta shihni këtë në imazhin #. Pas vendosjes në kutinë e tekstit Shkruani një koment, filloni të shtypni emrin e mikut tuaj për tag. Pastaj zgjidhni emrin e shokut tuaj kur të shfaqet e njëjta.

Por ndonjëherë nuk funksionon fare.
Por ndonjëherë nuk funksionon fare
Ju gjithashtu mund të tag një person kur ju bëni një mesazh nga profili juaj. Për ta bërë këtë, shikoni muret poshtë ku do të shkruani statusin tuaj. Atje do të shihni një buton që thotë etiketat në postin tuaj. Ikona e së njëjtës përshkruhet në një pëllumb të vogël me një shenjë shumësie. Klikoni këtë buton dhe gjeni një shok për të etiketuar atë.

A është ky përditësim i mirë për ju?
Çfarë do të duket?
Ndoshta flirtimi im i ri është shumë i mirë për të qenë i vërtetë?
Këshillë 4: Ndeshja juaj do të donte të vazhdonte menjëherë bisedën në një kanal tjetër: a mezi po takonte ndeshjen tënde dhe ai kërkon numrin tënd të telefonit?
Një tjetër alternativë: a duhet biseda të vazhdojë drejtë në një tjetër rrjet social të panjohur?
Natyrisht, shumë është e mundur - por cila është gjasat që kjo nuk është e rreme?