+38 (093)  990-30-70

Новости

Королевский бал у Вас дома

Si të krijoni një buzë dragua në minierë.

 1. Portali në Ender
 2. Dragoit me armë
 3. Si funksionon
 4. Si të krijoni një dragua në Minecraft pa mods
 5. Si të krijoni një dragua në Minecraft duke përdorur mod
 6. Përgatitja për një betejë me dragoin
 7. Faza e Rritjes së Veza të Dragoit

Nëse ky artikull "Si të rritet një dragua në Minecraft pa moda" ju ndihmoi ose ju pëlqeu vetëm, ndani atë në rrjeteve sociale . Mos e bëni të papërmbajtur në repost dhe ju do të jeni të lumtur)

A keni parë dragoin? A e keni luftuar atë? Nëse po, atëherë e dini sa është e vështirë të arrini tek ai dhe sa e vështirë është të përballeni me të! Pas vdekjes së dragoit, ekziston një portal që çon në botën e zakonshme dhe një vezë. Në të vërtetë, një vezë e dragoit është vetëm një zbukurim, dhe pa përdorimin e blloqeve të komandës, një dragua nuk mund të merret prej saj. Por është ende e mundur! Nuk ka modifikime!

Pra, le të thyejmë. Së pari, ne përcaktojmë kushtet e nevojshme:

 1. Kur luani në një lojë të vetme, duhet të keni funksionin Lejo Cheats dhe duhet të luani në modalitetin e Kreativitetit;
 2. Kur luani në server, duhet të jeni administratori i serverit;
 3. Për të përdorur këtë metodë në server, në skedarin server.properties, ndryshoni vlerën e parametrit enable-command-block nga false në true.

/ jepni [nickname karakteri] command_block [Numri i blloqeve]

Kuptimi i tyre është se ata kryejnë një komandë të caktuar kur guri i kuq jep sinjal. Ju ndoshta e dini se ka një ekip që mund të pjellë ndonjë turmë për ju, duke përfshirë Dragon Edge. Kështu e shfrytëzoni atë. Këtu ju duhet të përshkruani disa kushte nën të cilat Dragon Edge do të shfaqet, dhe këtu ju mund të ëndërroni.

Ju doni të rritet një dragua, kështu që ju duhet të filloni me vezë "vezë". Ku rritet një vezë? Në të nxehtit! Për shembull, një ndërtim i tillë është i përshtatshëm.

Në pjesën e poshtme gjenden 3 blloqe të lave, Ifrit gjithandej në to, blloku i katërt më poshtë është një ferr i një guri. Duhet të vihet në zjarr. Zjarri duhet të rrethohet nga 4 blloqe. Vendosni një gjysmë blloqe të kalldrëm mbi to. Vendosni një kazan në ta dhe mbusheni me ujë. Warning! Për komandat më poshtë, ne kemi nevojë vetëm për një dizajn të tillë! Dhe mos harroni Ifrit. Pra, dizajni është i gatshëm. Por, për të punuar gjithçka, është e nevojshme që këto kushte të përdoren.

Prandaj, po ndërtojmë një strukturë të tillë nga blloqet e komandës.


Prandaj, po ndërtojmë një strukturë të tillë nga blloqet e komandës

Në blloqet 1 dhe 2, ju duhet të futni komanda në varësi të drejtimit në të cilën drejtohet dizajni juaj. Komandat futen në fushën e komandës "Komandë".


Komandat futen në fushën e komandës Komandë

Nëse, si në rastin e shembullit, struktura duket në veri (e përcaktuar nga një busull ose me ndihmën e F3)

Nëse, si në rastin e shembullit, struktura duket në veri (e përcaktuar nga një busull ose me ndihmën e F3)

Pastaj në bllokun 1 shkruani:

/ setblock ~ ~ ~ -1 minecraft: redstone_block

Dhe blloku 2 futni:

/ setblock ~ ~ ~ 1 minecraft: guri

Mes blloqeve, vendosni levën dhe e ndizni. Duhet të shfaqet një bllok guri i kuq, i cili do të shfaqet përsëri kur të shkatërrohet. Nëse gjithçka është kështu. Ne vazhdojmë.

Në bllokun 3 shkruani:

/ ekzekutuar ~ ~ ~ zbuluar ~ ~ 6 ~ dragon_egg 0 / ekzekutuar ~ ~ ~ zbuluar ~ ~ ~ lavë 0 / ekzekutuar ~ ~ ~ ~ zbuluar ~ ~ 4 ~ zjarri -1 / ekzekutuar ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ 5 ~ minecraft: kazan 3 / ekzekutuar ~ ~ ~ zbuluar ~ 1 ~ 5 ~ minecraft: stone_slab 3 / ekzekutuar ~ zbuluar ~ ~ 5 ~ 1 minecraft: stone_slab 3 / ekzekutuar ~ ~ ~ zbuluar ~ ~ 5 ~ -1 minecraft: stone_slab 3 moti i pastër 99999

Me pak fjalë, kjo skuadër kontrollon praninë e një vezeje mbi Blaise, nëse lundron në lava, nëse një zjarr djeg në një gur djallëzor dhe në përgjithësi, nëse ndërtimi është siç përshkruhet më sipër. Nëse po, atëherë krahasuesi dërgon një sinjal më tej.

Në bllokun 4 shkruani:

/ execute @ e ~ ~ ~ thërrasë PrimedTnt ~ ~ 6 ~

Në bllokun 5 shkruani:

/ ekzekutuar ~ ~ ~ ~ setblock ~ ~ 5 ~ minecraft: kazan 0

Në bllokun 6 shkruani:

/ ekzekutuar ~ ~ ~ thërrisni EnderDragon ~ ~ 4 ~

Njësia e gjashtë është më e rëndësishmja, është ai që krijon dragoin nga veza.

Kjo është ajo, ju mund të kontrolloni!

Në lojën popullore Minecraft, një botë u shfaq me emrin "Fundi". Ndonjëherë kjo botë quhet Ender. Pas lirimit të lojës u lirua, shefi kryesor i të gjithë botës lojës, dragoi, u shfaq në të. Çështja lind, çfarë është fundi dhe si të ngresh një dragua? Çuditshmëria kryesore e botës është se një herë në të, dalja nuk është aq e lehtë për t'u gjetur.

Portali në Ender

Pasi karakteri kalon në portalin, ai do të jetë në platformën e xhamisë. Platforma është mbi humnerën. Për të shkuar në ishull ju duhet të keni një sasi të madhe të materialeve të ndërtimit. Është gjithashtu e nevojshme që beteja me dragoin të përgatitet paraprakisht. Ju keni nevojë për një sasi të madhe ushqimi, shigjeta, si dhe forca të blinduara të shkëlqyera dhe një shpatë diamanti. Më të mirë të të gjitha, çdo send do të jetë i magjepsur. Çuditërisht e mjaftueshme, por për të gjetur një rrugëdalje do të duhet të vrasë dragoin. E njëjta forca të blinduara do të kërkohet si të rritet një dragua në Minecraft.

Në ishull ka kolona xhudiste me lartësi të ndryshme. Çdo shtyllë mban burimin e jetës së një dragoi. Pasi dragoi fluturon mbi një nga këto shtylla, energjia jetësore kthehet në të. Prandaj, përpara se të hyjnë në betejë me dragoin, është e nevojshme që të shkatërrohen të gjitha shtyllat. Pas shkatërrimit të postës ndodh një shpërthim, kështu që është më mirë të godasësh nga distanca me hark. Është më mirë nëse gjatë shpërthimit dragoi do të jetë afër.

Dragoit me armë

Pas çdo shtylle jete është shkatërruar, ju mund të filloni të sulmoni dragoin. Lëvizjet e dragoit janë mjaft kaotike. Ndonjëherë ai fluturon mbi lojtarin. Fshehja nga dragoi nuk ia vlen, sepse për të nuk ka pengesa. Kur dragon fluturon mbi ju, ju duhet të sulmuar atë me një shpatë apo hark. Mos harroni Endermen. Ata nuk e pëlqejnë nëse i lidhni ato. Kur përfundon jeta e dragoit, ai vdes. Vëzhgimi i shefit është kënaqësi. Lojtari që ka vrarë dragoin do të ketë shumë përvojë.

Pas vdekjes së dragoit në vendin e vdekjes së tij, portali shfaqet në shtëpi. Në qendër të portalit është një vezë dragua. Si për të ngritur një dragua, nuk mund të bëjë pa të. Ky vezë nevojitet për të thirrur një dragua dore. Për ta thirrur atë, ju duhet të shtypni RMB në vezë. Veza mund të rritet, por për këtë ju duhet një mod Dragon Mod.

Si funksionon

Veza nuk punon në miniera. Si të rritet një dragua mund të kuptohet vetëm duke instaluar Mod Dragon Mod. Për vezë në rritje ju duhet një vend i ngrohtë që ju duhet të gjeni veten. Pasi të gjendet një vend i tillë, duhet të klikoni mbi vezën RMB. Ai ka nevojë për energji të lehta dhe ngrohje, përndryshe është e pamundur të rritësh një vezë dragua. Pas shfaqjes së dragoit, duhet të ushqehet peshku i papërpunuar. Mjeku do t'ju ndjekë dhe do t'ju mbrojë. Ju mund t'i jepni komandat dragonit me ndihmën e një kocke. Për të përdorur dragoin si një mal, ngas atë. Për të eliminuar plagët e dragoit, është e nevojshme për ta ushqyer atë me peshk të papërpunuar ose mish të tjerë. Në mënyrë që kontrolli të jetë më i miri, vendosni shalën në dragon.

Manar mund të kontrollohet duke përdorur tastierën: Lëviz përpara - W, lëvizni prapa - S, lëvizni majtas - A, lëvizni djathtas - D. Ju mund të fluturojnë duke përdorur shiritin e hapësirës, ​​shkoni poshtë duke përdorur butonin Shift.

Dragoit është një mbrojtës i shkëlqyer që do të mbrojë pronarin nga monsters, por ndonjëherë ai vuan nga monsters të tilla dhe merr plagosur. Për ta rivendosur atë ju duhet ta ushqeni atë. Nëse dragon ndërhyn, ai mund të ulet, si një kafshë tjetër (për shembull, një ujku ose mace), duke i dhënë atij një kockë. Duke instaluar modin e dëshiruar dhe duke shqyrtuar se si të rritet një dragua në miniera, ju mund të vazhdoni të luani me interes edhe më të madh.

Shëndeti - 200

Moodi është armiqësor

Drop - përvojë, vezë dragua, aktivizon portalin në botën e zakonshme

Kur të gjeni portën e enderës, aktivizoni atë dhe kaloni në botën e Edge, do të gjeni veten në platformën e xhamisë. Dhe këtu, jini të kujdesshëm - sa më shpejt që të kaloni në botë, shefi i matjes hapet - dragon i përhershëm. Dhe ai menjëherë do të përpiqet të të sulmojë.

Ky turmë është më i madhi në gjithë historinë e municioneve të vogla dhe shpejtësia e saj është 10 herë e juaji. Ai menjëherë do të përpiqet të të hedh poshtë nga platforma. Ende dragon në minecraft është shumë e rrezikshme, jo vetëm se forca e sulmit të tij është 10 njësi, ai gjithashtu përpiqet për të hedhur ju të gjithë kohën përtej kufijve të ishujve të fluturimit të Edge, për më tepër, ai mund të hedhin ju shumë të lartë, dhe nga kjo lartësi askush nuk mund të mbijetojë nuk do të jetë në gjendje të.

Është e rëndësishme! Shtigëtarët, endacakët e Rajonit, sulmet e të cilëve duhet të kesh frikë, gjithashtu do të ndihmojnë dragoin!

Veç kësaj, veçoritë e veçanta të enderrës së dragonit në miniera përfshijnë funksionin e rikthimit të shëndetit nga kristalet, të cilat ndodhen në majat e kullave të xhamit.

Meqë nuk ka dalë nga bota e endermenit në atë të zakonshëm, dragoi i mbarimit është gjithashtu një lloj çelës midis botëve, pasi pas vdekjes është formuar një portë që çon në botën e zakonshme.

Gjithashtu, në krye të këtij portali është një vezë e dragoit, dhe nëse keni modin e duhur të instaluar - DragonMount, atëherë ju do të keni mundësinë të rritni një dragua të vogël që do të rritet dhe të bëhet një mbrojtës i fortë dhe galop juaj personal i qiellit.

Para se të filloni të luftoni këtë turmë, ju duhet të përgatitni sa më shumë shigjeta dhe një hark, madje edhe më mirë - një palë harqe, njëra prej të cilave është e magjepsur në pafundësi. Dhe, menjëherë ju duhet të bëni një gjë të rëndësishme - shkatërrimin e kristaleve, të cilat janë vendosur, siç është përmendur tashmë, në majat e kullave. Ngjitja atje dhe shkatërrimi i tyre me një shpatë ose shakullë nuk rekomandohet, pasi kristalet menjëherë shpërthejnë dhe nëse nuk vdesin nga forca e goditjes, atëherë nëse hiqni kullën me një valë shoku, me siguri do të vdisni.

Prandaj, merrni një hark në dorë dhe shkatërroni kristalet në largësi.

Është e pamundur të mbroheni duke ndërtuar blloqe përreth jush. Dragoit i zgjuar në minierë ka aftësinë për të shkatërruar këto blloqe, vetëm gurët e buzë dhe obsidianët nuk janë shkatërruar. Ende dragon shkakton dëme në ujë, por dragua shkatërron burimin, duke fluturuar e kaluara. Ju mund, nga rruga, të dëmtojë atë në qoftë se ju hedhin snowballs.

Është e rëndësishme! Ende dragon në minecraft nuk është aspak frikë nga lavë, dhe magji në zjarr nuk do të bëjë ndonjë përshtypje mbi të.

Ende dragon do të pjellë kur ju së pari të shfaqen në krahinë, megjithatë, nëse ju jeni vrarë aty, atëherë kur të rishfaqeni, gjasat që dragoi do të presin për ju është shumë i vogël.

Në disa versione të municioneve të municionit, mund të telefononi dragon Ender të botës, nëse shkruani fjalët e mëposhtme në vijën e komandës - / thërrisni EnderDragon dhe shtypni ENTER.

Këtu është një shef i tillë, Ender dragon në minecraft, i cili është i sigurt për t'u takuar në rrugën tuaj, nëse rrezikon të nisë një udhëtim përreth buzës.

Ka shumë krijesa të mahnitshme në Minecraft, por dragoi është me interes të veçantë për lojtarët. Kjo është një turmë tepër e rrezikshme që mund të shkaktojë dëme ndaj një karakteri, por është krejt e mundur për ta bërë atë një aleat. Më poshtë mund të mësoni se si të krijoni një dragua në Minecraft.

Si të krijoni një dragua në Minecraft pa mods

Para së gjithash, duhet ta dini se dragoi është një krijesë që jeton në Tokë. Ai nuk mund të zbutet, kështu që ai është shumë i zemëruar. Megjithatë, edhe në këtë situatë, mund të gjesh një rrugëdalje.

Së pari, lojtari duhet të ndërtojë një portë në Tokën (Ender) dhe të luftojë dragoin. Pas kësaj, si çmim, ai do të marrë një vezë dragua. Ai do të duhet të ulet, dhe ju do të keni dragua tuaj. Së pari, veza do të duhet të vendoset në një vend të ngrohtë dhe kliko me të djathtën mbi të. Prisni pak kohë derisa të shfaqet dragoi. Menjëherë pas lindjes së një manar ushqehet me peshk. Pas kësaj ju mund të luani me të. Dragoit do t'ju mbrojë nga turmat e liga dhe do të luajë me ju.

Krijo vezë tuaj dragon në Minecraft është e pamundur. Më shumë informacion në lidhje me vezën e dragoit mund të gjenden në artikullin tonë.

Si të krijoni një dragua në Minecraft duke përdorur mod

Ju mund të krijoni një dragua në Minecraft duke përdorur Bikes kafshëve mod. Ju mund ta shkarkoni këtu - minecraft-book.ru. Pas instalimit të tij në dosjen rrënjë të lojës, ju mund të kandidojë Minecraft dhe të fillojnë krijimin e një dragua. Për më tepër, ky mod ju lejon të krijoni dhe shumë lloje të tjera të kafshëve - dinosaurët, shkop , dre, gafts, lopë.

Për të krijuar një buzë dragua me këtë mod, do t'ju duhet:

 • 8 blloqe rërë Edge,
 • 1 shale (e perpunuar nga 3 copa lekure, 1 cobweb, 1 shufër hekuri).

Nëse dëshironi të fluturoni në kafshën tuaj të re, do t'ju duhet të shtypni Spacebar. Është e rëndësishme të dini se kafshët e krijuara duke përdorur modën Bikes kafshëve janë të aftë të mbarështojnë dhe mund të jenë të ngjyrosura në hije të ndryshme. Nëse doni që dragoi juaj të nxjerr zjarrin, atëherë gjatë fluturimit, merr në dorë më të lehtë dhe shtypni butonin e djathtë të mausit.

Gjithashtu në Minecraft, ju mund të krijoni një dragua kinez që do të shënojë një përshëndetje. Për të hartuar atë ju do të duhet komponentët e mëposhtëm:

 • 8 raketa;
 • 1 shale

Për ta bërë dragonin të xhiruar një përshëndetje, ju duhet të marrni barut dhe klikoni me të djathtën. Arti i suksesshëm!

Sot do të flasim për lojën online të minierës, dhe për të qenë më preciz, do të mësojmë se si të rritet një vezë e dragoit.

Për të filluar, natyrisht, do të kemi nevojë për një vezë dragoi, dhe për ta arritur atë, duhet të kalojmë nëpër një numër fazash të vështira. Ne do të jemi në gjendje të marrim një vezë vetëm nëse e mposhtim dragoin vetë, çfarë të bëjmë nuk është aq e lehtë nëse nuk përgatiteni mirë para se të sulmoni dragoin. Që nga fillimi i versionit 1.0.0, në një lojë të mahnitshme online, mina u krijua nga një lojë interesante e quajtur "END" ("Fundi"), që përkthehet nga gjuhe angleze do të thotë "fund". Dhe mund të hyni në këtë botë vetëm përmes trupit të vdekur të një dragoi, duke e vrarë atë.

Përgatitja për një betejë me dragoin

Përgatituni për një luftë me shefin e madh dhe gjigant në lojë. Vrasja e rreth 30 Enders (monsters tmerrshme me madhësi të lartë, të cilat shfaqen vetëm gjatë natës). Për të kuptuar ose mjaftuar kemi vrarë Endermenin, përveçse nuk kemi nevojë të bëjmë asgjë për të vrarë këta monsters, dhe vetëm kur syri i Anderit do të shfaqet, ne do të ndalojmë vrasjen e tyre. Duke e marrë këtë sy, nisim atë duke shtypur butonin e djathtë të miut dhe ku do të fluturojë syri, do të duhet të shkojmë pas saj. Ky sy do të na ndihmojë të gjejmë një përbindësh të madh. Mos harroni se para se të shkoni në dragon, ne kemi nevojë për të kapur një sasi të konsiderueshme të dispozitave (ushqim), më shumë shigjeta, të jetë i sigurt për të blerë dhe pajisur armaturën më të mirë, si dhe të marrë një shpatë diamanti. Sigurisht, duke magjepsur armatimin dhe armët e tyre, shanset për të fituar do të rriteshin praktikisht në 100%. Gjëja e parë në luftën me dragoin, ne duhet të shkatërrojmë të gjitha burimet e saj të jetës, nga e cila ushqen fuqinë dhe energjinë e saj. Ata do të jenë në shtylla në lartësi të ndryshme. Duke mundur këtë përbindësh, ne do të marrim një vezë dragua. Në vend të kufomës së tij do të jetë një portë për t'u kthyer në shtëpi.

Faza e Rritjes së Veza të Dragoit

Dhe kështu, veza është me ne dhe ne jemi në shtëpi. Faktori më i rëndësishëm për vezët në rritje është një vend i ngrohtë.

Tjetra, ne do të duhet të gërmojmë një vrimë, madhësia e vrimës duhet të jetë 3x3 (1 metër = 1 bllok, hiqet duke shtypur butonin e majtë të miut). Duke hapur një vrimë, e mbushim me ujë, dhe në mes të vrimës vendosim një bllok toke, pas së cilës ne vendosim një vezë dragoi mbi të. Për të marrë dragua nga veza jonë, do të duhet kohë. Për ta bërë vezën të rritet më shpejt, mund të vendosësh lavë në një rreth rreth tij. Ju do të vini re se si veza gradualisht rritet dhe mblidhet madhësive të caktuara një dragua shuhet prej saj. Kur lind dragoi ynë i vogël, mos harroni ta ushqeni atë me peshk të papërpunuar.

Video se si të rritet një vezë dragua në miniera

A e keni luftuar atë?
Ku rritet një vezë?
Çështja lind, çfarë është fundi dhe si të ngresh një dragua?