+38 (093)  990-30-70

Новости

Увлекательные походы

Многие уже давно запланировали туры, поездки, походы и посещения уникальных мест, чтобы отправиться туда в пору отпусков. Существует масса предложений от организаторов, которые привлекают своими особенностями.

Хорошая туристическая компания

Сначала подошел к концу минувший год, а теперь и рабочий сезон, также приближается к своему завершению. Чем же заняться в пору отпусков? Таким вопросом задается большинство людей, которые весь год

Лечение алкоголизма
Проблема алкоголизма является неким камнем преткновения для славянского народа. Выпить наши люди любят и по праздникам, и из-за горя. Расчет за работу часто до сих пор осуществляется через естественный

Клиника лечение алкоголизма
Как известно, вечных двигателей не бывает, но все моторы разные – модели силовых агрегатов современных автомобилей обладают различным сроком службы, и к тому же у них есть свои характерные неисправности.1

Детский салон Масик
“Найти хорошего стилиста намного труднее, чем успешно выйти замуж”, — утверждают француженки. Итак, вы впервые пришли в салон, сели в кресло, и мастер предлагает вам помыть голову, даже не притрагиваясь

Кодирование от алкоголизма отзывы
На протяжении всей своей жизни люди подвергаются разного рода искушениям и, поддаваясь им рискуют впасть в тяжелую зависимость. Например, чрезмерное потребление спиртных напитков, может привести к алкоголизму,

Суши
Приготовление новых блюд всегда доставляет небольшие трудности, ведь возникает множество вопросов в связи с новым рецептом. Потребление таких блюд также требует не только любознательности, но и определенного

Кухни на заказ Москва
Определить, что родная кухня созрела для замены, очень просто. Если бросается в глаза так называемая «сборная солянка», - мебель из разных комплектов, да еще и потрепанная жизнью, если на лицо облупившиеся

Небидо
Эндогенный тестостерон является самым важным андрогеном в мужском организме и синтезируется, главным образом, в яичках и, в меньшей степени, в коре надпочечников. Тестостерон отвечает за формирование

Цена в официальном интернет-магазине
Если хотите повысить свой профессиональный уровень, вам необходимо браться за сложные заказы. Однако сначала проанализируйте, стоит ли затраченное время заработанных денег: чем дольше вы будете вникать

Королевский бал у Вас дома

Up Close dhe Personal me New Krijo Një Sim në The Sims 4

2014-05-19 Sim Guru Ryan

Që kur fillova së pari të luaja Sims , kam dëshirën për të gdhendur Sim-in tim sikur të ishte argjila. Doja të shtrëngoja hundët dhe tezgat; Doja të imagjinoja një fytyrë në mendjen time dhe ta sjell në jetë në lojë. Në vend që thjesht të formoja fytyrat e mia Sims me rrëshqitës, dëshiroja një përvojë më personale dhe intime. Unë dyshoj që unë jam i vetmi që ndjehet në këtë mënyrë, prandaj jam aq i emocionuar sa t'ju tregoj më shumë rreth krijimit të një Sim në The Sims 4 ! Karakteristikat që kam ëndërruar gjithmonë kanë bërë tashmë një realitet.

Në fakt, krijuesi ynë i ri A është i rikrijuar plotësisht nga toka deri sa të jetë më i prekshëm dhe intuitiv se kurrë më parë.

Me The Sims 4 , ju mund të kapni në Sims direkt dhe përshtatni mënyrën se si duken me një klikim të thjeshtë të miut. Ju tani mund të klikoni në trupin e Sim dhe terhiqeni dhe tërhiqeni atë për të manipuluar drejtpërdrejt dukjen dhe formën e tyre. Ju mund të filloni duke zgjedhur nga një seri e llojeve të para të bëra të fytyrës dhe trupit. Pastaj zhytni në të gdhendni fytyrën dhe trupin tuaj Sim duke zgjeruar dhe shkallëzuar për të marrë Simsin më me porosi. Tjetra, futni modalitetin Detail që ju lejon të merrni shumë më tepër përparime në manipulimin e secilës veçori të simit tuaj. Zmadhoni në sytë, veshët, hundën, mjekrën dhe gojën Sim tuaj për të rregulluar dhe shkulur tiparet e tyre më të vogla. Ky mjet së fundi ju sjell mundësinë për të rikrijuar praktikisht çdokënd - familjen, miqtë apo edhe veten tuaj me saktësi dhe lehtësi shumë më të madhe. Kjo mënyrë awesome e re e krijimit të Sims, sipas mendimit tim, sjell një përvojë shumë më personale në lojë.

Kjo mënyrë awesome e re e krijimit të Sims, sipas mendimit tim, sjell një përvojë shumë më personale në lojë

Ne gjithashtu kemi shtuar arketime të reja të fytyrës të cilat ju lejojnë të krijoni fytyra të dallueshme për herë të parë. Në të kaluarën, ishte e vështirë për të krijuar Sims që kapën dallimet unike të fytyrës nga e gjithë bota. Tani, ju keni mundësinë për të rregulluar strukturën kockore themelore të fytyrës Sim tuaj, e cila ju jep pushtetin për të krijuar Sims që mbajnë pamje të ndryshme dhe të shquar. Ju mund ta përdorni atë për të krijuar dikush nga e gjithë bota!

Ju mund ta përdorni atë për të krijuar dikush nga e gjithë bota

Siç dihet çdo lojtar i Sims , krijimi i karaktereve është më shumë se thellë e lëkurës. Krijo një Sim nuk është vetëm se si duken Sims tuaj, është edhe për ata që janë brenda. Ashtu si në ndeshjet e mëparshme të Sims, ju zgjidhni tiparet për të manipuluar personalitete. Por tani, në The Sims 4 , personaliteti ka një ndikim më të thellë në mënyrën se si sims tuaj ndërveprojnë dhe të cilët ata përfundimisht të bëhet me futjen e emocioneve. Emocionet ndikojnë në çdo gjë që Sims tuaj bëjnë dhe si reagojnë në situata të ndryshme, gjë që krijon një sinergji të re të gjetur kur kombinohen me tiparet në The Sims 4 . Për shembull, unë gjithmonë e kam dashur tiparin "I çmendur" dhe efekti i kombinimit të kësaj karakteristike me shtetet emocionale mund të çojë në rezultate më të egra të gameplay. Ne kemi shtuar në disa tipare të reja të lojës, si p.sh. preferenca ime personale, tipari "Bro". Ky tipar i kombinuar me shtete emocionale mund të nxisë një "bromance" të re për Simin tuaj. Në The Sims 4 është e mbushur me argëtim për të luajtur me mënyra të ndryshme. Tiparet punojnë me emocione për të sjellë Sims më të zgjuar dhe tregime më të çuditshme në lojën tuaj.

Tiparet punojnë me emocione për të sjellë Sims më të zgjuar dhe tregime më të çuditshme në lojën tuaj

Megjithatë, vetitë dhe ndjenjat nuk e diktojnë personalitetin e Simit tuaj. Ne kemi shtuar në të gjitha stilet e reja të ecjes për të sjellë me të vërtetë individualitetin e Simit tuaj. Është e mahnitshme se sa personalitet këto stilet e ecjes sjellin Sims tuaj. Stilet e reja ndihmojnë në krijimin e një niveli besimi, përuljeje ose humori në Sim tuaj duke filluar nga Krijo një Sim dhe shtyn përpara se si ato lëvizin në lojë. Kjo veçori shton një temë të rëndësishme themelore në Krijo një Sim: nuk është vetëm se si ata duken, Krijo një Sim është për të sjellë Sims tuaj në jetë në një mënyrë krejt të re.

Duke folur për sjelljen e gjërave në jetë, ne kemi përmirësuar ndjeshëm sistemin tonë gjenetik. Si më parë, ju mund të krijoni dy Sims dhe të provoni për një fëmijë. Fëmija i tyre do të bashkonte ADN-në së bashku dhe foshnja e tyre do të rritet që të ketë karakteristika përfaqësuese të të dyjave të Nënës ose të Atit. Tani, në të djathtë të krijoni një sim, ju jeni në gjendje të grisni pamjen e dy simeve për të parë se çfarë do të duket si fëmija i tyre. Më mirë akoma, atëherë mund të manipuloni pamjen e fëmijës nëse nuk jeni të kënaqur me rezultatet. Ju gjithashtu mund të krijoni anëtarë të familjes të bazuar vetëm në një nga gjenetikën e Sims tuaj! Dëshironi të jepni një nga Sims tuaj një vëlla, të bërë! Ose t'u jepni atyre një motër për fëmijë, kontrolloni! Funksionet gjenetike të përmirësuara janë dinamike, të hapura dhe me të vërtetë të këndshme për t'u luajtur.

Ashtu siç thashë, ky është Krijuesi Një Sim që kam dashur gjithmonë, dhe unë jam i emocionuar ta ndaj me ju kur loja godet këtë vjeshtë.

Duke kërkuar për më shumë detaje mbi gjenetikën ose "bromance" tim të fundit? Më goditi në forume apo në Twitter ( @SimGuruRyan ) dhe unë do të përpiqem më të mirën time për t'iu përgjigjur të gjitha pyetjeve tuaja CAS.

Duke kërkuar për më shumë detaje mbi gjenetikën ose "bromance" tim të fundit?