+38 (093)  990-30-70

Новости

Королевский бал у Вас дома

И како да ги издавате предметите во Unturned?

 1. Групи на предмети во играта
 2. Конзола команди
 3. Модификации на играта

Неоткриена е позната песочна игра со елементи на ужас на опстанок, единствената цел во која е да се преживее. Нејзината популарност за единствениот инвеститор - канадски програмер - таа донесе благодарение на слободата на дејствување: можете да рибите, лов, патува со автомобил или да ги уништите орди на зомби со пријателите.

Но, опстанокот може да стане премногу тежок, а со цел да ги олеснат своите животи, гејмерите учат како да ги остават работите на Неоткриени Но, опстанокот може да стане премногу тежок, а со цел да ги олеснат своите животи, гејмерите учат како да ги остават работите на Неоткриени. Можете да го направите ова во игра на неколку начини. Изборот зависи од вашата упорност и достапно време за играње.

Групи на предмети во играта

За да го добиете предметот со методот измамник, треба да го знаете неговиот ID - името, множеството на броеви што се внесуваат во базата на податоци и се користи од самата игра за брзо создавање виртуелен свет. Сите субјекти во овој инди проект се поделени во 8 групи:

 1. Вооружување и муниција.
 2. Материјали за создавање предмети (изработка).
 3. Партали, облека.
 4. Колекции за прва помош и други медицински препарати.
 5. Храна и пијалок.
 6. Елементи на флората.
 7. Стапици.
 8. Возила

Со цел повеќе да не страдаат од прашањето за како да се издвојат предмети во невтересен, потребно е да го дознаете кодот на избраниот објект и да го користите како дел од посебна команда.

Конзола команди

Конзола команда е збир на фрази избрани од страна на инвеститорот за вршење на разни манипулации во виртуелниот простор. Тие ви дозволуваат лесно да добиете разни предмети, поради што многу играчи се сметаат за измамници.

Командите за конзоли се присутни во сите игри - тие им овозможуваат на програмерите да го дебагираат проектот, да ги поправат софтверските грешки и да не се грижат за тоа како да издаваат ставки Командите за конзоли се присутни во сите игри - тие им овозможуваат на програмерите да го дебагираат проектот, да ги поправат софтверските грешки и да не се грижат за тоа како да издаваат ставки. Не постои посебна конзола во Unturned, затоа сите комбинации се внесуваат директно во играта разговор. Најпопуларните се две групи на фрази:

 • @give [празно место] [прекар на играч] / [item id] / [број на ставки] - ви овозможува да добиете за себе некој од објектите;
 • @vehicle [простор] [прекар на играчот] / [car id] / [број на автомобили] - помага да се добие секое возило.

Претставените команди се користат во еден режим. Откако сте ги научиле, нема да се грижите како да ги дадете предметите во Unturned. Ако сакате брзо да примате предмети во мрежна игра, тогаш мора да сте администратор на серверот. Пред да ги повикувате објектите, отстранете го симболот @ од командата.

Модификации на играта

Користење на модификација на играта е најбрз начин да се добие било која од елементите во виртуелниот простор. Прашањето за тоа како да се дадете предмети во Unturned 3.0, повеќе нема да бидете измачувани ако преземете и инсталирате мал пакет датотеки за играта.