+38 (093)  990-30-70

Новости

Королевский бал у Вас дома

Каде да се најде камерен камен во Скајрим. Скајмер кариера камен

  1. Опис
  2. Пребарај на мапата
  3. Купување
  4. Скајмер кариера камен. За што е камерен камен?
  5. Значи, од што да се изгради куќа за себе?

Овој ресурс е исклучително важен за оние кои решаваат да се занимаваат со индустриски култури. За време на изградбата и развојот на имотот, тоа е потребно многу често. Само тука играчите не знаат точно каде да го добијат. Во реалноста работите не се толку тешки колку што изгледаат. Сите играчи можат лесно да го искористат каменот во Скајрим. Но, како да го направи тоа?

Опис

Пред да размислите каде да најдете камен во кариерата во Скарим, треба да разберете каков вид на ресурс е во прашање. Ова, како што веќе рековме, е многу важна компонента што се користи во производството и градежништвото. За жал, за да го најдете тоа е толку многу проблематично. Без овој ресурс нема да може да се изгради имот. Затоа, играчите се заинтересирани за тоа каде да најдат кадар во кариерата. Кои сценарија се таму?

Пребарај на мапата

Пред играчот да има свој сајт, не треба да размислувате за решавање на проблемот. Впрочем, кариесните камења се појавуваат само по купувањето земјиште во играта. Само во тој момент кога се јавува потреба.

Каде да се најде камерен камен во Скајрим? По стекнување на земјиште, можете да талкате околу вашите сопствени работи. Секако дека ќе има мали површини со камења кои може да се смачкаат со пик. Ова се камења во кариерата. Некои играчи тврдат дека ресурсот може да се наоѓа во близина на реките и езерата.

Каде да се најде камерен камен во Скајрим? Честопати се препорачува да се бараат нејзините наслаги во планините во близина на имотот. Забележано е дека едноставно е невозможно да се најде студиски ресурс на мапата. Се наоѓа во близина на поседувањето на играчот.

Купување

Дали е можно да се купи картон за кариера? Многу ресурси во Skyrim не може да се најдат самостојно, туку и купени од трговци. Што може да се каже за предметот што се изучува? Дали е тоа за продажба?
Дали е можно да се купи картон за кариера

До одреден степен, да. Каде можам да купам кариера во Скарим? За да не страдате од задачата, само треба да купите подготвен дом од менаџер во дадена област. Тогаш не мора да барате кариерен камен. За одреден број на монети, можете автоматски да ја изградите зградата.

Но, за разлика од целиот камен во кариерата не е за продажба. Затоа, или тие ќе мора да се бараат самостојно во близина на купениот парцел, или да прибегнат кон помош на менаџер кој брзо ќе ја обнови одредената зграда. Нема други опции.

"The Elder Scrolls V: Skyrim" е игра за улоги со RPG создадена од програмерите на Bethesda Softworks. На играчот им е дадена можност слободно да се движи во отворениот свет, да истражува на различни места, како што се, на пример, високите планини и напуштените земјишта. Да се ​​биде во мали градови можете да направите различни активности: од правење на храна и работа во фалсификување до продажба или купување на оружје и оклоп.

Со цел да се подигне нивото, играчот Skyrim треба активно да се движи околу копното Tamriel, да извршува задачи и, се разбира, убива непријатели. Во некои села има наставници кои можат да дадат можност да ги зголемат вештините. Играта им овозможува на играчите со различни способности кои се директно поврзани со вештините на избраниот карактер. Овие способности се состојат од систем на "соѕвездија" на стекнатите вештини. Скарим има двесте и педесет и пет способности.

Преминувањето на целата игра се пресметува на педесет нивоа, но ако сакате, можете да одите до осумдесет и еден.


Постојат ситуации во кои играчите повеќе би сакале да се зголемат на ниво, наместо да седат со едноставни и основни способности, да го помнат сегашното ниво и да стекнат разновидност на оружје, оклоп и многу повеќе. За такви случаи во Skyrim има претвора во вина на вештини, со кои можете да го подобрите искуството или едноставно да ја поставите посакуваната вредност на ниво на вештини. На пример, можете да добиете вештерство, елоквентност, ковач, вештина алхемија. Со помош на такви претвора во рогоносец, можете да се искачите високо на ниво, што значи дека поширокиот спектар на можности во оваа игра се отвора за играчите. Сепак, играчите-измамници кои играат "легално" треба да се сетат на мамење злоупотреба.

Важна забелешка: ако играте Skyrim преку Steam, тогаш користете матични кодови да не добиете достигнувања (Achievements - Steam achievements).


Важна забелешка: ако играте Skyrim преку Steam, тогаш користете матични кодови да не добиете достигнувања (Achievements - Steam achievements)

Скајмер кариера камен. За што е камерен камен?

Играчите Скарим можат да купат парцели и да градат куќи на нив. Со цел да се изгради куќа на местото, ви треба многу важна компонента. Во играта skyrim камери кариера - токму она што ви треба за време на изградбата. Потоа се поставува прашањето: каде го добивате овој камен? Вие не треба да шетате низ картата со часови и да барате трговци. Тоа едноставно не е достапно. Овој тип на камен се наоѓа на вашиот сајт и е миниран од каменоломот.

За да пронајдете картон за кариера во играта на небото, најпрво се снаоѓајте со пиккес, а потоа пронајдете карпа на купената парцела. На карпата треба да биде област со чип. Ова ќе значи дека некој пред да го ископува каменот, а исто така ќе биде и навестување. Одете на ова место и само да ги добиете потребните ресурси.

За изградба на неговиот имот во прилог Hearthfire игра Skyrim, најважната улога се игра со кариера камен. Се користи камен камен главно за изградба на основа, ѕидови и гради. Во оваа статија, ќе дознаете каде да најдам кадар во Скајрим.

Каменоделско рударство

Најлесен начин да се добие камен во кариерата. За ова ви е потребен само пикак и слободна тежина во инвентарот. Значи, постојат камени вени на секое место со можност за градење имот. Камената вена се наоѓа веднаш до еден од карпите и се издвојува малку светлосна боја . Одете во кариерата, поставете го курсорот врз него и притиснете го копчето "Е". За неколку удари, јунакот ќе ја извади првата група камења.

За изградбата на целата куќа ќе ви бидат потребни многу камења, па пожелно е веднаш да го добиете вистинскиот износ. Сите ископани камења се ставаат во градите, веднаш до градината во изградба.

Сега знаете каде да најдам камерен картон во Скајрим. Ако сте премногу мрзливи да го моите каменот себе, оваа задача може да му се довери на стјуардот. Исто така, ако имате многу пари, едноставно можете да ги купите потребните ресурси, зашто исто така треба да му пристапите на стјуардот.


Почитувани корисници, ако не сте пронајдени работни линкови кои водат до Yandex диск, огромно барање да пријавите за тоа во коментарите. Ќе се обидеме да ги вратиме што е можно побрзо.

Понекогаш во RPG игри има тешки или само чудни задачи кои не можат да се изведат без помош на неовластени лица. Во такви моменти, треба да ги пребарувате сите тематски сајтови на Интернет, да ги прашувате вашите пријатели кои претходно ги играле. Една таква задача е изградба на куќа во Скајрим.

Ако сакате свој дом, тогаш тоа ќе мора многу да се пот.

Изградбата на куќата беше можна само во проширувањето на огнот. Таа, исто така, навистина создаде своја сопствена фамилија, убава диверзификација на животот на ликот. За жал, шик палата во Античките свитоци не е обезбедена, и, генерално, листата на ограничувања ќе биде премногу долга. Но, зошто да не се обидеш ако се обезбеди можност?

Значи, од што да се изгради куќа за себе?

Севкупно, ќе ни требаат десет предмети, од кои четири може да се направи самите, а останатите шест, соодветно, ќе треба да се бараат некаде.

1. Клеј. Не можете сами да направите глина, така што играчот ќе мора да испита добро за да го пронајде. Еден од начините да се добие глина во играта Skyrim, е да се жалите до владетелот. За да го направите ова, само разговарајте со него додека не стане можно да нарачате глина. Можете исто така да добиете најмногу глина со pickaxe. Постојат многу места за ова, но најочигледни депозити се депозити блиску до дома. Id на глина во Skyrim: XX003043

2. Стакло. Тоа може да се купи од трговци кои продаваат секакви интересни работи (на пример, во Греј боровите), каравани или едноставно истражување на огромниот универзум на Skyrim. Id стакло во Skyrim: XX005A69

3. Коза рогови. Треба да ги барате трговците ("Стоки Белетора" во Вајтане) или да се натежите себеси, да ловите кози. Id коза рогови во skyrim: XX00303F

4. Кариера камен. Невозможно е да се направи. Потребно е или да се контактира со раководителот и со цел од него, или, како што е претходно кажано, да се добие избор во депозитите, кои се наоѓаат во близина на куќата. Понекогаш кампот за кариера доаѓа случајно. Кариерски камен Id на Skyrim: ХХ00306С


5. Дневник за пиле. Можете да го најдете, повторно, со клучар. Или во најблиската пилана да купи дваесет парчиња одеднаш. Skyrim Id расветлени логови: XX00300E

6. Строу. Можно е да се купат од трговци ("Стока од Белетора" во Вајтане) и од каравани Id на слама во Скарим: XX005A68

7. Јамка. Можете да се извлечете од железни решетки. Идентификација на јамка во Скарим: ХХ003011

8. Железни делови. Исто како кај јамката. Идентификација на железна опрема во Скарим: ХХ003035

9. Замок. Исто така од инготи. Ид брави во Скајрим: ХХ003012

10. На ноктите. Исто така од инготи. Id нокти во Skyrim: ХХ00300F

Во близина на секој материјал е неговиот код.

Ако го внесете во командната линија, можете веднаш да добиете некој ресурс. Ова е направено нешто слично. Прво треба да притиснете "тилда" (или д) за да ја вклучите конзолата за игри. Ако поради некоја причина таа не се вклучи, тогаш, најверојатно, треба да му ги дадете нејзините административни права.

За да го направите ова, затворете ја играта и кликнете со десното копче врз неа. Потоа изберете "Стартувај како администратор". По сите овие активности, конзолата треба да заработи. Внесете ја командата player.additem #, заменувајќи # со идентификацијата на ресурсите што сакате да ја имате. На пример, ајде да земеме кадровски кадар Id во Скарим: ХХ00306С, заменувајќи ХХ од 02 (или 03, 04.

Во зависност од тоа како беше додаден додатокот за огнено оружје. Треба да се оди "player.additem0200306C". Потоа додадете го бројот на камења (или други ресурси) што ни се потребни: player.additem0200306C5.

Внесете консоли како резултат и добијте го потребниот износ на ресурси.

За што е камерен камен?
Значи, од што да се изгради куќа за себе?
Но, како да го направи тоа?
Кои сценарија се таму?
Каде да се најде камерен камен во Скајрим?
Каде да се најде камерен камен во Скајрим?
Што може да се каже за предметот што се изучува?
Дали е тоа за продажба?
Каде можам да купам кариера во Скарим?
За што е камерен камен?