+38 (093)  990-30-70

Новости

Увлекательные походы

Многие уже давно запланировали туры, поездки, походы и посещения уникальных мест, чтобы отправиться туда в пору отпусков. Существует масса предложений от организаторов, которые привлекают своими особенностями.

Хорошая туристическая компания

Сначала подошел к концу минувший год, а теперь и рабочий сезон, также приближается к своему завершению. Чем же заняться в пору отпусков? Таким вопросом задается большинство людей, которые весь год

Лечение алкоголизма
Проблема алкоголизма является неким камнем преткновения для славянского народа. Выпить наши люди любят и по праздникам, и из-за горя. Расчет за работу часто до сих пор осуществляется через естественный

Клиника лечение алкоголизма
Как известно, вечных двигателей не бывает, но все моторы разные – модели силовых агрегатов современных автомобилей обладают различным сроком службы, и к тому же у них есть свои характерные неисправности.1

Детский салон Масик
“Найти хорошего стилиста намного труднее, чем успешно выйти замуж”, — утверждают француженки. Итак, вы впервые пришли в салон, сели в кресло, и мастер предлагает вам помыть голову, даже не притрагиваясь

Кодирование от алкоголизма отзывы
На протяжении всей своей жизни люди подвергаются разного рода искушениям и, поддаваясь им рискуют впасть в тяжелую зависимость. Например, чрезмерное потребление спиртных напитков, может привести к алкоголизму,

Суши
Приготовление новых блюд всегда доставляет небольшие трудности, ведь возникает множество вопросов в связи с новым рецептом. Потребление таких блюд также требует не только любознательности, но и определенного

Кухни на заказ Москва
Определить, что родная кухня созрела для замены, очень просто. Если бросается в глаза так называемая «сборная солянка», - мебель из разных комплектов, да еще и потрепанная жизнью, если на лицо облупившиеся

Небидо
Эндогенный тестостерон является самым важным андрогеном в мужском организме и синтезируется, главным образом, в яичках и, в меньшей степени, в коре надпочечников. Тестостерон отвечает за формирование

Цена в официальном интернет-магазине
Если хотите повысить свой профессиональный уровень, вам необходимо браться за сложные заказы. Однако сначала проанализируйте, стоит ли затраченное время заработанных денег: чем дольше вы будете вникать

Королевский бал у Вас дома

A e dini se Natasha Koroleva ka një motër? Ja se si ajo duket dhe jeton tani

Pak njerëz e dinë se motra e madhe e Natasha Koroleva, Irina Poryvai ishte një këngëtare e kërkuar.

Në shfaqjet e saj, stadiumet e tërë u mblodhën lehtësisht. Megjithatë, së shpejti artistja, duke folur nën pseudonimin Rusya, u zhduk.

Një këngëtare e ndritur, e largët Rusya (Irina PORRY) në pasaportën e saj ishte si dy bizele në një pod, si motra e Natasha Korolev. Kishte një kohë, ata vepruan dhe së bashku - ata shkuan në turne me programin "Dy Motra" në të gjitha qytetet dhe fshatrat.

Asnjë nga spektatorët dyshonte se një djalë i sëmurë ishte duke pritur për Ira në shtëpi. Dhe të gjitha koncertet ishin të nevojshme vetëm për të paguar për trajtimin e tij të shtrenjtë. Dhe pastaj Rusia papritur u zhduk ...

Dhe pastaj Rusia papritur u zhduk

Në familjen Rush, motra e madhe Ira u veçua për këngëtarin dhe ylli, paradoksalisht, ishte Natasha i ri.

Para se yllja të shfaqej në skenën ruse nën emrin Natasha Koroleva, motra e saj më e vjetër Irina Poryvai ishte tashmë një këngëtare e njohur në Ukrainë, duke kryer nën pseudonimin Rusya. Emri i skenës (i shkurtër për Irusya) u shpik nga burri i saj Konstantin Osaulenko, i cili ishte prodhuesi dhe autori i saj i të gjitha hiteve.

Lumturia e Irina dhe Konstantinit dukej e pa re. Ata u martuan, puna e tyre e përbashkët filloi të jepte fryt - popullariteti u rrit. Dy vjet pasi u takuan, djali i Volodyës lindi. Për fat të keq, djali kishte një sëmundje të tmerrshme kongjenitale - paralizë cerebrale. Paratë e rënda ishin të nevojshme për trajtimin e tij.

Rusia shtrydhur nga popullaritetin e saj gjithçka që mundi: dha disa koncerte në ditë. Në vitin 1991, Irina dhe Constantine u ftuan në Kanada për të regjistruar albumin e tyre të parë. Ata u hodhën në shansin për ta marrë fëmijën jashtë vendit dhe për t'u treguar atyre mjekëve të huaj.

Për të fituar trajtimin e djalit të saj, ajo filloi të jepte mësime të pianos private. Nuk solli shumë të ardhura. Njëra pas dështimeve të tjera ra në bashkëshortët, varfëria e vërtetë "trokiti" në derë. Dhe këtu Ruse papritur u ofroi për të punuar sipas profesionit - një dirigjent në Kishën e Shën Andrew në Toronto, që i përkiste Kishës Ortodokse të Ukrainës.

Ministrat e kishës panë se gruaja ishte e brengosur për diçka, por ata nuk e pyetën, e kuptonin nëse ishte e nevojshme, ajo do të thoshte. Dhe pastaj ndodhi diçka që ata ishin aq të frikësuar.

"Mjekët na thanë se ai i kishte shkelur të gjitha funksionet e tij dhe kur ai fillon të rritet, natyra thjesht do ta vrasë atë", tha motra e Natasha Koroleva Irina Osaulenko në programin Tonight me Andrej Malakhov. "Por ne nuk duam të besojmë se më i pariparueshëm mund të ndodhë me djalin tonë".

Por ne nuk duam të besojmë se më i pariparueshëm mund të ndodhë me djalin tonë

Njëmbëdhjetë vjet, familja luftoi për jetën e Volodyës. "Ne ishim vetëm në turne në Kanada, dhe Ira dhe Kostya erdhën në koncertin tonë", kujton Natasha Koroleva. - Dhe ata më quajnë nga Kievi dhe thonë: "Natasha, Vova nuk është më." Jo vetëm që duhet të shkoj në skenë pas kësaj, më duhet t'i tregoj nënës sime se djali i saj është i vdekur ... Pastaj dola dhe këndova një këngë për gëlltitje. Pra, Vova në gurin e varrit dhe thotë: "Swallow, gëlltitje, ju thonë hello ..."

Pas vdekjes së Vovës, Irina nuk mund të shërohej për një kohë të gjatë, të afërmit e saj kishin frikë se mund të bënte vetëvrasje. Dhe pastaj nëna e Irina Lyudmila Poryvai e bindi vajzën e saj për të pasur një fëmijë të dytë. Matvey ka lindur një fëmijë plotësisht të shëndetshëm, por në moshën katërvjeçare, mjekët e diagnostikuan atë me autizëm. Tani djali është tashmë dymbëdhjetë vjeç.

Më vonë, në vitin 2014, Natasha Koroleva botoi në faqen e saj të Facebook një "raport video" rreth sesionit të fotografisë së motrës së saj:

"Natulja Rodnulya! Për këtë sesion foto ju më sollët në rininë time, në këngët e mia të preferuara, në jetën time krijuese, ku isha kaq e lumtur! Faleminderit! Rusia juaj, "komentoi me mirënjohje Irina Osaulenko, duke performuar në skenë me pseudonimin Rusya, një dhuratë e tillë nga motra e saj.

"Prindërit e këtyre fëmijëve mund të simpatizojnë, e njoh nga vetja," thotë motra e Natasha Koroleva Irina Osaulenko. - Fizikisht, ky është një djalë normal, por për jetën ai është krejtësisht i papërshtatshëm, ai ka një perceptim krejt tjetër. Është e tmerrshme, natyrisht. "

Pavarësisht testeve të tilla të vështira që u bënë shumë, Irina rrezikoi përsëri të bëhej nënë. Dhjetë vjet më parë, ajo dhe burri i saj kishin një vajzë, Sonya. Ajo është vajzë absolutisht e shëndetshme. "Sa e bukur ka ndodhur kështu! - thotë Irina. - Motia ka Sonya, dhe ajo e do atë tmerrësisht. Dhe e kuptoj që nëse diçka më ndodh, djali nuk do të mbetet vetëm në këtë botë, ai ka një motër ".

"Çdo ditë është një problem i ri. Por ndoshta këta fëmijë janë dhënë për të na ndryshuar. Duke kaluar nëpër vështirësi, ne ndryshojmë për mirë, "shpjegoi burri i Irinës.

Ylli yll Natasha Koroleva ndihmon djalin për të luftuar. Ajo paguan për trajtim të shtrenjtë, dhe shpreson që jeta e Irina më në fund të përmirësohet.

Burimi i