+38 (093)  990-30-70

Новости

Увлекательные походы

Многие уже давно запланировали туры, поездки, походы и посещения уникальных мест, чтобы отправиться туда в пору отпусков. Существует масса предложений от организаторов, которые привлекают своими особенностями.

Хорошая туристическая компания

Сначала подошел к концу минувший год, а теперь и рабочий сезон, также приближается к своему завершению. Чем же заняться в пору отпусков? Таким вопросом задается большинство людей, которые весь год

Лечение алкоголизма
Проблема алкоголизма является неким камнем преткновения для славянского народа. Выпить наши люди любят и по праздникам, и из-за горя. Расчет за работу часто до сих пор осуществляется через естественный

Клиника лечение алкоголизма
Как известно, вечных двигателей не бывает, но все моторы разные – модели силовых агрегатов современных автомобилей обладают различным сроком службы, и к тому же у них есть свои характерные неисправности.1

Детский салон Масик
“Найти хорошего стилиста намного труднее, чем успешно выйти замуж”, — утверждают француженки. Итак, вы впервые пришли в салон, сели в кресло, и мастер предлагает вам помыть голову, даже не притрагиваясь

Кодирование от алкоголизма отзывы
На протяжении всей своей жизни люди подвергаются разного рода искушениям и, поддаваясь им рискуют впасть в тяжелую зависимость. Например, чрезмерное потребление спиртных напитков, может привести к алкоголизму,

Суши
Приготовление новых блюд всегда доставляет небольшие трудности, ведь возникает множество вопросов в связи с новым рецептом. Потребление таких блюд также требует не только любознательности, но и определенного

Кухни на заказ Москва
Определить, что родная кухня созрела для замены, очень просто. Если бросается в глаза так называемая «сборная солянка», - мебель из разных комплектов, да еще и потрепанная жизнью, если на лицо облупившиеся

Небидо
Эндогенный тестостерон является самым важным андрогеном в мужском организме и синтезируется, главным образом, в яичках и, в меньшей степени, в коре надпочечников. Тестостерон отвечает за формирование

Цена в официальном интернет-магазине
Если хотите повысить свой профессиональный уровень, вам необходимо браться за сложные заказы. Однако сначала проанализируйте, стоит ли затраченное время заработанных денег: чем дольше вы будете вникать

Королевский бал у Вас дома

Artisti paraqet një luftë gjigante, duke shtuar një hero në ditë

Shumëzuesi britanik ka krijuar një pamje që i bën përdoruesit nervozisht të shikojnë atë për orë të tëra, sepse ndryshon çdo ditë. Piktura përshkruan një betejë të madhe të kaubojëve, atletëve, robotëve, magjistarëve, fantazmave dhe shumë të tjerëve, dhe për 73 ditë, artisti shton një karakter të ri në skenën e betejës çdo ditë. Ai nuk do të ndalet, dhe ndërkohë, pamja e tij kthehet në labirintë të vërtetë, ku është pothuajse e pamundur ta gjesh.

Skenari britanik, regjisor dhe animator Tom Grand vendosi të pomponte aftësitë e tij artistike dhe zgjodhi një metodë që kërkon qëndrueshmëri, këmbëngulje dhe përpjekje të veçanta vullnetare, sepse shumëfishuesi ka marrë pjesë në fushatë për më shumë se shtatëdhjetë ditë, autori i të cilit është.

Lexoni në Medialeaks: Djalë aksidentalisht gjeti një prestar dhe solli nënën e tij në lot. Por familja do të jetë në gjendje të kursejë shampo.

Tom njoftoi vendimin e tij në Twitter më 1 janar 2018. Artisti shkroi se ai filloi sfidën, gjendja kryesore e së cilës do të ishte krijimi i një vizatimi në ditë. Megjithatë, çdo vizatim i mëvonshëm do të plotësojë një të mëparshmin, kështu që në fund Tom do të ketë një fotografi gjigande, ku të gjithë personazhet janë të ndërlidhur. Tema e vizatimeve është shumë e thjeshtë - "lufto".

Të gjitha punët Tom ngarkon në Twitter. Karakteri i parë i kanavacës së ardhshme të madhe ishte një vajzë në një kapelë kaubojsh. Ajo filloi një betejë të madhe të karikaturës, duke nisur një djalë me nunchucks.

Ajo filloi një betejë të madhe të karikaturës, duke nisur një djalë me nunchucks

Ditën tjetër doli se djali me nunchucks pësoi për arsye të mira, sepse ai sulmon një burrë me gota që lësojnë rreze lazer.

Ditën tjetër doli se djali me nunchucks pësoi për arsye të mira, sepse ai sulmon një burrë me gota që lësojnë rreze lazer

Cili në ditën e tretë e ka privuar këmbën e fundit të piratëve militantë.

Cili në ditën e tretë e ka privuar këmbën e fundit të piratëve militantë

Dhe jo vetëm ajo.

Dhe jo vetëm ajo

Megjithatë, atleti gjithashtu mori atë që meritonte.

Megjithatë, atleti gjithashtu mori atë që meritonte

Fotografia u zhvillua me shpejtësi dhe në ditën e dhjetë ishte e mundur të xhironte një film veprimi. Tom kishte parë gjëra të ngjashme më parë, por kurrë nuk mori pjesë në to, sepse artistë të tjerë pikturoheshin piktura të tilla për disa vjet, ai pranoi në botim Panda i lodhur . Por këtë herë, shumëzuesi vendosi ta mblidhte vullnetin në grusht dhe të përsëriste zotin e kolegëve të tij.

Por këtë herë, shumëzuesi vendosi ta mblidhte vullnetin në grusht dhe të përsëriste zotin e kolegëve të tij

Unë kam parë një bandë e artistëve të tjerë, si Anthony Clark, të cilët kanë marrë Vizatimi në një Sfidë Ditore dhe kanë qenë piktura për disa vitet e fundit, dhe dëshiroja ta provoja vetë.

Disa herë Tom harroi për të nxjerrë një karakter të ri dhe me ngut shtoi një përditësim të imazhit në Twitter për sekonda para mesnatës. Megjithatë, ai gjithmonë përballoi, dhe në ditën e njëzetë u shfaq në eksitim tij.

Me të vërtetë bëhet e vështirë të mos përsëriten idetë dhe qëndrimet.

Tom madje kishte preferuarat e tij midis personazheve. Këto janë dy fantazma të vegjël që mbajnë një shenjë që thotë "Vendi i uljes" në këndin (akoma) të sipërm të majtë të figurës. Ato u shfaqën në azhurnimin e 23-të të figurës, dhe deri në tridhjetën ata kishin marrë tashmë të afërmit e keq.

Ato u shfaqën në azhurnimin e 23-të të figurës, dhe deri në tridhjetën ata kishin marrë tashmë të afërmit e keq

Preferencat e mia janë fantazmat e foshnjave që mbajnë një shenjë në krye të fotos. Ata janë të ftohtë.

Fotoja e dyzetë ishte tashmë gjashtëkatëshe.

Nga figura e gjashtëdhjetë, heronjtë kishin shtëpinë e tyre. Tani ata definitivisht kanë diçka për të luftuar.

Përveç njerëzve dhe fantazmave, kanavacë e Tom-it kishin magjistarët, dinosaurët, një gjarpër njeriu dhe shumë të gjitha llojet e armëve. Ju mund të përpiqeni të gjeni gjithçka vetë, dhe gjithashtu të gjeni 72 dallime në mes të modeleve të para dhe 73 (deri tani të fundit). Dhe në qoftë se kjo rezulton të jetë një detyrë e vështirë, ju mund të praktikoni gjetjen e një pande midis shpateve të qirinjëve ose një ariu në mesin e dreqit në (dhe shumë të çuditshëm) Arta nga një artist hungarez .

Në rast se sytë tuaj vuajnë nga të gjitha këto luftime, ne kemi mbledhur të gjitha imazhet në një animacion. Dhe tregon se ndryshimet në shkallë të gjerë kanë ndodhur gjatë gjithë ditëve të sfidës së Tomit.

Në fund, shikuesit gjetën figurën e Tomit mjaft të tmerrshëm. Por jo për shkak të lëndimeve që mësojnë personazhet, por për shkak të madhësisë së mundshme të kanavacës. Me entuziazmin e duhur të Tom, figura e betejave mund të tejkalojë edhe madhësinë e Krakenit gjigant, zbuluar nga studiuesit e panjohur në hartat e Google.

Ndërkohë, Tom nuk ka ndërmend të ndalojë, sepse ai merr një shembull nga artistët të cilët kanë pikturuar "piktura të vazhdueshme" të tilla për disa vite. Ndoshta vetë animatori dëshiron të bëhet shembull për disa dembelë. Megjithatë, ai nuk ka gjasa të ketë sukses, pasi që pas hapjes së një redditor, artistët nuk duhet të mërziten mbi personazhet për pikturat e tyre, ju thjesht mund të krijoni një person të bardhë, bum, model dhe shumë të tjerë duke përdorur një program kompjuterik .