+38 (093)  990-30-70

Новости

Королевский бал у Вас дома

Dhe si t'i lëshoni sendet në Unturned?

 1. Grupet e artikujve në lojë
 2. Komandat e komandës
 3. Modifikimet e lojës

Unturned është një lojë e famshme sandbox me elementë të tmerrit të mbijetesës, qëllimi i vetëm në të cilin është të mbijetojë. Popullariteti i saj ndaj zhvilluesit të vetëm - një programues kanadez - ajo solli në sajë të lirisë së veprimit të saj: ju mund të peshkut, gjuetisë, udhëtimit me makinë ose shfarosni një luzmë zombies me miqtë tuaj.

Por mbijetesa mund të bëhet shumë e vështirë, dhe në mënyrë që të bëjnë jetën më të lehtë, lojtarët mësojnë se si t'i japin gjërat Unturned Por mbijetesa mund të bëhet shumë e vështirë, dhe në mënyrë që të bëjnë jetën më të lehtë, lojtarët mësojnë se si t'i japin gjërat Unturned. Ju mund ta bëni këtë në një lojë në disa mënyra. Zgjedhja varet nga këmbëngulja juaj dhe koha në dispozicion.

Grupet e artikujve në lojë

Për të marrë artikullin me metodën e mashtrimit, duhet të dini idin e saj - emrin, grupin e numrave që futen në databazë dhe përdoren nga vetë loja për të krijuar shpejt një botë virtuale. Të gjitha lëndët në këtë projekt indie ndahen në 8 grupe:

 1. Armatim dhe municion.
 2. Materialet për të krijuar artikuj (artizanale).
 3. Rrobat, rrobat.
 4. Kits ndihmës së parë dhe preparate të tjera mjekësore.
 5. Ushqim dhe pije.
 6. Elemente të florës.
 7. Kurthe.
 8. Automjetet.

Në mënyrë që të mos vuaj më shumë çështjen si t'i jepni sendet në Unturned, është e nevojshme të gjesh kodin e objektit të zgjedhur dhe ta përdorësh atë si pjesë të një komande të veçantë.

Komandat e komandës

Komanda e konsolës është një grup frazash të zgjedhura nga zhvilluesi për kryerjen e manipulimeve të ndryshme në hapësirën virtuale. Ata ju lejojnë të merrni me lehtësi objekte të ndryshme, për shkak të të cilave shumë lojtarë janë perceptuar si mashtrime.

Komandat e konsolave ​​janë të pranishme në të gjitha lojrat - lejojnë zhvilluesit të korrigjojnë një projekt, të rregullojnë gabimet e softuerit dhe të mos kujdesen për mënyrën e lëshimit të artikujve Komandat e konsolave ​​janë të pranishme në të gjitha lojrat - lejojnë zhvilluesit të korrigjojnë një projekt, të rregullojnë gabimet e softuerit dhe të mos kujdesen për mënyrën e lëshimit të artikujve. Nuk ka tastierë të veçantë në Unturned, prandaj të gjitha kombinimet futen drejtpërdrejt në chat-in e lojës. Më të njohurat janë dy grupe të frazave:

 • @ hapësirë ​​[hapësirë] [pseudonimi i lojtarit] / [pika id] / [numri i artikujve] - ju lejon të merrni për vete ndonjë nga objektet;
 • @ vehicle [hapësirë] [pseudonimi i lojtarit] / [id makinë] / [numri i makinave] - ndihmon për të marrë ndonjë automjet.

Komandat e paraqitura përdoren në mënyrë të vetme. Duke i mësuar ata, nuk do të kujdeseni si t'i jepni sendet në Unturned. Nëse dëshironi të merrni artikujt shpejt në një lojë të rrjetit, atëherë duhet të jeni administratori i serverit. Para se të telefononi objekte, hiqni simbolin @ nga komanda.

Modifikimet e lojës

Përdorimi i modifikimit të lojës është mënyra më e shpejtë për të marrë ndonjë nga artikujt në hapësirën virtuale. Çështja se si t'i jepni vetes artikuj në Unturned 3.0, nuk do të jeni më të munduar nëse shkarkoni dhe instaloni një paketë të vogël skedash për lojë.