+38 (093)  990-30-70

Новости

Королевский бал у Вас дома

Ekipi Allods njoftoi anti-revole FRAG

Kompania ruse Allods Team, e famshme për multiplayer Allods Online, njoftoi zhvillimin e saj të ri - FRAG, të cilin e quan një "anti-revole". Krijimi i këtij projekti përfshinte një ekip të veçantë profesionistësh entuziastë brenda ekipit të Allods.

"Ekipi i divizionit të lojrave të Grupit Mail.Ru është vazhdimisht në kërkim të ideve të mëdha për projekte të reja, si brenda kompanisë dhe më gjerë. FRAG është një zhvillim authoring me një mekanikë lojë të pazakontë, të zbatuar plotësisht nga një ekip i vogël. Në vitin 2015, kur dëgjuam së pari për konceptin anti-skuter, planet e studios nuk përfshinin krijimin e një projekti të ri. Megjithatë, ne vendosëm të mbështesim FRAG dhe u dha fëmijëve mundësinë për të realizuar idenë e tyre, "komentoi njoftimi i FRAG Ilya Karpinsky, nënkryetari i departamentit të lojrave të Mail.Ru Group.

Zhvillimi i FRAG ka mbetur sekret për një kohë të gjatë, sepse autorët nuk donin të tregonin punën e tyre eksperimentale përpara kohës.

"Duke pasur shumë vite përvojë në industrinë e lojrave, në një moment kemi dashur të punonim në një zhanër të ri për ekipin Allods. Ishte atëherë ideja e FRAG-it, që nga fillimi kemi bërë një projekt që do të ofronte një format të ri të lojës së revole, tërheqje nga ligjet e themeluara të zhanërve. Brenda ekipit, ne i dhamë lojës një përkufizim të "anti-revole". Ai reflekton gameplayun e pazakontë që lojtarët së shpejti do të jenë në gjendje të vlerësojnë për veten e tyre ", thotë Ilya Vaisman, menaxher i projektit për FRAG

faqen zyrtare të internetit produktet e ardhshme të reja mund të regjistrohen në mënyrë që të marrin pjesë në testimin e mbyllur beta. Detajet FRAG do të zbulohen më vonë, por duke pasur parasysh përvojën e Ekipit Allods, i cili përfshin bashkëpunimin me studiot e mirënjohura si Obsidian, loja duhet të jetë shumë ambicioze, të paktën.