+38 (093)  990-30-70

Новости

Королевский бал у Вас дома

Ku mund të gjejmë një gur karriere në Skyrim. Guri karrierës Skyrim

  1. përshkrim
  2. Kërko në hartë
  3. blerje
  4. Guri karrierës Skyrim. Cila është guri i karrierës?
  5. Pra, nga çfarë të ndërtoni një shtëpi për veten tuaj?

Ky burim është jashtëzakonisht i rëndësishëm për ata që vendosin të angazhohen në kulturat industriale. Gjatë ndërtimit dhe zhvillimit të pasurisë, është e nevojshme shumë shpesh. Vetëm këtu lojtarët nuk e dinë saktësisht se ku mund ta marrin. Në realitet, gjërat nuk janë aq të vështira sa duket. Të gjithë lojtarët mund të minojnë me lehtësi një gur karriere në Skyrim. Por si ta bëni?

përshkrim

Para se të mendoni se ku të gjeni një gur karriere në Skyrim, ju duhet të kuptoni se çfarë lloj burimi në fjalë. Kjo, siç është përmendur tashmë, është një komponent shumë i rëndësishëm i përdorur në prodhim dhe ndërtim. Për fat të keq, për të gjetur atë vetëm aq shumë problematike. Pa këtë burim nuk do të jetë e mundur të ndërtohet një pasuri. Prandaj, lojtarët janë të interesuar se ku të gjejnë një gur karriere. Cilat skenarë janë atje?

Kërko në hartë

Para se lojtari të ketë faqen e vet, nuk duhet të mendoni për zgjidhjen e problemit. Në fund të fundit, gurët e karrierës shfaqen vetëm pas blerjes së tokës në lojë. Vetëm në atë moment kur lind nevoja.

Ku mund të gjesh një gur karriere në Skyrim? Pas marrjes së tokës, ju mund të endeni nëpër pasuritë tuaja. Me siguri do të ketë zona të vogla me gurë që mund të shtypen me një zgjedhë. Këto janë gurë karriere. Disa lojtarë pretendojnë se burimi mund të gjendet pranë lumenjve dhe liqeneve.

Ku mund të gjesh një gur karriere në Skyrim? Shumë shpesh rekomandohet të kërkohen depozitat e saj në malet pranë pasurisë. Është vërejtur se është thjesht e pamundur të gjendet një burim i studiuar në hartë. Ajo është e vendosur pranë posedimit të lojtarit.

blerje

A është e mundur për të blerë një gur karriere? Shumë burime në Skyrim jo vetëm që mund të gjenden në mënyrë të pavarur, por edhe të blera nga tregtarët. Çfarë mund të thuhet për objektin në studim? A është për shitje?
A është e mundur për të blerë një gur karriere

Në një farë mase, po. Ku mund të blej një gur karriere në Skyrim? Në mënyrë që të mos vuani nga detyra, vetëm duhet të blini një shtëpi të gatshme nga një menaxher në një zonë të caktuar. Pastaj nuk duhet të kërkosh një gur karriere. Për një numër të caktuar të monedhave, ju mund ta rindërtoni ndërtesën automatikisht.

Por përveç gjithë guri karrierës nuk është për shitje. Prandaj, ose ata do të duhet të kërkojnë veten e tyre në mënyrë të pavarur në afërsi të tokës komplot të blerë, ose të mbështetet në ndihmën e një menaxher i cili shpejt do të rindërtuar një ndërtesë të veçantë. Nuk ka mundësi të tjera.

"Plaku Plaku V: Skyrim" është një lojë RPG që luhet nga zhvilluesit e Bethesda Softworks. Lojtarit i jepet mundësia për të lëvizur lirshëm në botën e hapur, për të eksploruar vende të ndryshme, të tilla si, për shembull, male të larta dhe toka të braktisura. Duke qenë në qytete të vogla, ju mund të bëni një sërë aktivitetesh: të bëni ushqim dhe të punoni në një trung për të shitur ose blerë armë dhe forca të blinduara.

Për të rritur nivelin, lojtari Skyrim duhet të lëvizë në mënyrë aktive në Tamriel, të kryejë detyra dhe, natyrisht, të vrasë armiqtë. Në disa fshatra ka mësues që mund të japin mundësinë për të rritur disa aftësi. Loja ofron lojtarë me një shumëllojshmëri aftësish që lidhen drejtpërdrejt me aftësitë e karakterit të përzgjedhur. Këto aftësi përbëhen nga një sistem i "konstelacioneve" të aftësive të fituara. Skyrimi ka dyqind e pesëdhjetë e pesë aftësi.

Kalimi i gjithë lojës llogaritet në pesëdhjetë nivele, por nëse dëshironi, ju mund të shkoni më lart deri në tetëdhjetë e një.


Ka situata në të cilat lojtarët në vend dëshirojnë të rriten më lart në nivel, në vend që të ulen me aftësi të thjeshta dhe themelore, të pompojnë nivelin aktual dhe të fitojnë një sërë armësh, forca të blinduara dhe shumë më tepër. Për raste të tilla në Skyrim ka mashtra mbi aftësitë, me të cilat ju mund të përmirësoni përvojën ose thjesht vendosni vlerën e dëshiruar në nivelin e aftësive. Për shembull, ju mund të merrni magji, elokuencë, blacksmithing, alkimi aftësi. Me ndihmën e cheats të tilla, ju mund të rritet lartë në nivel, që do të thotë se një gamë më të gjerë të mundësive në këtë lojë hap për lojtarët. Megjithatë, lojtarët-cheaters që luajnë "ligjërisht" duhet të mbani mend për mashtrimin e abuzimit.

Shënim i rëndësishëm: nëse luani Skyrim përmes avullit, atëherë duke përdorur kodet mashtrim nuk do të merrni të arriturat (Arritjet - Arritjet e avullit).


Shënim i rëndësishëm: nëse luani Skyrim përmes avullit, atëherë duke përdorur kodet mashtrim nuk do të merrni të arriturat (Arritjet - Arritjet e avullit)

Guri karrierës Skyrim. Cila është guri i karrierës?

Lojtarët e Skyrimit mund të blejnë parcela dhe të ndërtojnë shtëpi në to. Për të ndërtuar një shtëpi në vend, keni nevojë për një komponent shumë të rëndësishëm. Në gur karrierën skyrim lojë - pikërisht ajo që ju duhet gjatë ndërtimit. Pastaj shtrohet pyetja: ku e merrni këtë gur? Ju nuk keni nevojë të ecni nëpër hartë për orë të tëra dhe të kërkoni për tregtarët. Nuk është thjesht në dispozicion. Ky lloj guri gjendet në faqen tuaj dhe është minuar nga një gurore guri.

Për të gjetur një gur të karrierës në lojë skyrim, së pari krahun tuaj me një pickaxe, dhe pastaj të gjejnë një shkëmb në lot blerë. Në shkëmb duhet të jetë një zonë me një çip. Kjo do të thotë që dikush para jush të minuar një gur, dhe kjo do të jetë gjithashtu një aluzion. Shkoni në këtë vend dhe merrni vetëm burimet e nevojshme.

Për ndërtimin e pasurisë së tij, përveç lojës Hearthfire Skyrim, roli më i rëndësishëm luhet nga një gur karriere. Gur gurore të përdorura kryesisht për ndërtimin e themeleve, mureve dhe falsifikimit. Në këtë artikull, ju do të mësoni se ku mund të gjeni një gur karriere në Skyrim.

Minierat e guroreve

Mënyra më e lehtë për të marrë vetë gurin e karrierës. Për këtë ju nevojitet vetëm një piknik dhe peshë e lirë në inventar. Pra, ekzistojnë venat me gurë në secilën vend me mundësinë e ndërtimit të një pasurie. Vena e gurit ndodhet pranë një shkëmbinjsh dhe qëndron paksa me ngjyra të lehta . Shkuarja në një karrierë, rri pezull kursorin në atë dhe shtypni butonin "E". Për disa goditje, heroi do të nxjerrë grurin e parë të gurëve.

Për ndërtimin e tërë shtëpisë ju do të keni nevojë për shumë gurë, prandaj është e dëshirueshme që menjëherë të merrni sasinë e duhur. Të gjitha gurët e minuar vendosen në gjoks, pranë pallatit në ndërtim.

Tani ju e dini se ku mund të gjeni një gur karriere në Skyrim. Nëse jeni shumë dembel për të guruar vetë gurin, kjo detyrë mund t'i besohet kujdestarit. Gjithashtu, në qoftë se keni shumë para, thjesht mund të blini burimet e nevojshme, për këtë gjithashtu duhet t'i qaseni kujdestarit.


Të nderuar përdorues, nëse nuk keni gjetur lidhje jo pune që çuan në diskun Yandex, një kërkesë e madhe për të raportuar në lidhje me komentet. Do të përpiqemi t'i rikthejmë ato sa më shpejt që të jetë e mundur.

Ndonjëherë në lojëra RPG ekzistojnë detyra të vështira ose vetëm të çuditshme që nuk mund të kryhen pa ndihmën e njerëzve të paautorizuar. Në momente të tilla, ju duhet të shfletoni të gjitha faqet tematike në internet, duke u kërkuar miqve tuaj të cilët kanë luajtur më parë. Një detyrë e tillë është ndërtimi i një shtëpie në Skyrim.

Nëse doni shtëpinë tuaj, atëherë kjo do të duhet të bëj shumë djersë.

Ndërtimi i një shtëpie ishte e mundur vetëm në zgjerimin e zjarrit. Gjithashtu, me të vërtetë krijohet familja juaj, mjaft e diversifikuar jetën e karakterit. Fatkeqësisht, rezidenca elegante në Shkrimet e Lashta nuk është siguruar, dhe në përgjithësi, lista e kufizimeve do të jetë shumë e gjatë. Por pse të mos provoni nëse ofrohet mundësia?

Pra, nga çfarë të ndërtoni një shtëpi për veten tuaj?

Në total, do të kemi nevojë për dhjetë sende, katër prej të cilave mund të bëhen nga vetja, dhe gjashtë pjesët e mbetura do të duhet të kontrollohen diku.

1. Balta. Ju nuk mund ta bëni vetë argjilën, kështu që lojtari do të duhet të hetojë gjithçka mirë për ta gjetur atë. Një nga mënyrat për të marrë balta në lojë Skyrim, është që t'i apelojë sunduesit. Për ta bërë këtë, flisni vetëm me të derisa të jetë e mundur të urdhërohet argjila. Ju gjithashtu mund të merrni argjilën më me një piknik. Ka shumë vende për këtë, por depozitat më të dukshme janë depozitat pranë shtëpisë. Id i argjilës në Skyrim: XX003043

2. Glass. Ajo mund të blihet nga tregtarët që shesin të gjitha llojet e gjërave interesante (në Gray Pines, për shembull), karvanët, ose thjesht duke eksploruar universin e gjerë të Skyrimit. Xhami Id në Skyrim: XX005A69

3. Brirët e dhive. Ju duhet të kërkoni për tregtarët ("Mallrat Beletora" në Vajtrane) ose të merrni veten, dhitë e gjuetisë. Id brirët e dhive në skyrim: XX00303F

4. Guri i karrierës. Është e pamundur të krijosh vetveten. Është e nevojshme ose të kontaktoni menaxherin dhe porosinë e tij, ose, siç u tha më parë, të merrni një marr në depozitat, të cilat janë të vendosura pranë shtëpisë. Ndonjëherë një gur karriere vjen rastësisht. Karriera Id në Skyrim: ХХ00306є


5. Regjistri i shkruar. Ju mund ta gjeni, përsëri, me kujdestarin. Ose në sharrat më të afërt për të blerë njëzet copa në të njëjtën kohë. Shkrimet e sharruar nga Skyrim Id: XX00300E

6. Kashtë. Është e mundur për të blerë nga tregtarët ("Mallrat e Beletora" në Vajtrane) dhe nga karvanët. Id kashtë në Skyrim: XX005A68

7. Loop. Ju mund të bëni veten nga bare hekuri. Id në Loop në Skyrim: ХХ003011

8. Pajisje hekuri. E njëjta gjë si me lakun. Id i pajisje hekuri në Skyrim: ХХ003035

9. Kalaja. Gjithashtu nga ingot. Kyçi i Id në Skyrim: ХХ003012

10. Gozhdë. Gjithashtu nga ingot. Thonjtë Id në Skyrim: ХХ00300F

Pranë çdo materiali është kodi i tij.

Nëse e futni atë në rreshtin e komandës, menjëherë mund të merrni ndonjë burim. Kjo është bërë diçka e tillë. Së pari ju duhet të shtypni "tilde" (ose e) për ta aktivizuar tastierën e lojës. Nëse për ndonjë arsye ajo nuk ndizet, atëherë ka shumë të ngjarë që ju duhet të jepni të drejtat e saj të administratorit.

Për ta bërë këtë, mbylleni lojën dhe klikoni me të djathtën mbi të. Pastaj zgjidhni "të drejtuar si administrator". Pas të gjitha këtyre veprimeve, tastiera duhet të fitojë. Futni komandën player.additem # atje, duke zëvendësuar # me ID-në e burimeve që dëshironi të keni. Për shembull, le të marrim një gur karriere në Skyrim: ХХ00306є, duke zëvendësuar XX me 02 (ose 03, 04.

Varësisht se si u shtua shtesa e Hearthfire). Duhet të shkojë "player.additem0200306C". Pastaj shtoni në këtë numrin e gurëve (ose burimeve të tjera) që na duhen: player.additem0200306C5.

Shkruani konsolën që rezulton dhe merrni sasinë e kërkuar të burimeve.

Cila është guri i karrierës?
Pra, nga çfarë të ndërtoni një shtëpi për veten tuaj?
Por si ta bëni?
Cilat skenarë janë atje?
Ku mund të gjesh një gur karriere në Skyrim?
Ku mund të gjesh një gur karriere në Skyrim?
Çfarë mund të thuhet për objektin në studim?
A është për shitje?
Ku mund të blej një gur karriere në Skyrim?
Cila është guri i karrierës?