+38 (093)  990-30-70

Новости

Увлекательные походы

Многие уже давно запланировали туры, поездки, походы и посещения уникальных мест, чтобы отправиться туда в пору отпусков. Существует масса предложений от организаторов, которые привлекают своими особенностями.

Хорошая туристическая компания

Сначала подошел к концу минувший год, а теперь и рабочий сезон, также приближается к своему завершению. Чем же заняться в пору отпусков? Таким вопросом задается большинство людей, которые весь год

Лечение алкоголизма
Проблема алкоголизма является неким камнем преткновения для славянского народа. Выпить наши люди любят и по праздникам, и из-за горя. Расчет за работу часто до сих пор осуществляется через естественный

Клиника лечение алкоголизма
Как известно, вечных двигателей не бывает, но все моторы разные – модели силовых агрегатов современных автомобилей обладают различным сроком службы, и к тому же у них есть свои характерные неисправности.1

Детский салон Масик
“Найти хорошего стилиста намного труднее, чем успешно выйти замуж”, — утверждают француженки. Итак, вы впервые пришли в салон, сели в кресло, и мастер предлагает вам помыть голову, даже не притрагиваясь

Кодирование от алкоголизма отзывы
На протяжении всей своей жизни люди подвергаются разного рода искушениям и, поддаваясь им рискуют впасть в тяжелую зависимость. Например, чрезмерное потребление спиртных напитков, может привести к алкоголизму,

Суши
Приготовление новых блюд всегда доставляет небольшие трудности, ведь возникает множество вопросов в связи с новым рецептом. Потребление таких блюд также требует не только любознательности, но и определенного

Кухни на заказ Москва
Определить, что родная кухня созрела для замены, очень просто. Если бросается в глаза так называемая «сборная солянка», - мебель из разных комплектов, да еще и потрепанная жизнью, если на лицо облупившиеся

Небидо
Эндогенный тестостерон является самым важным андрогеном в мужском организме и синтезируется, главным образом, в яичках и, в меньшей степени, в коре надпочечников. Тестостерон отвечает за формирование

Цена в официальном интернет-магазине
Если хотите повысить свой профессиональный уровень, вам необходимо браться за сложные заказы. Однако сначала проанализируйте, стоит ли затраченное время заработанных денег: чем дольше вы будете вникать

Королевский бал у Вас дома

Prototyp Leopard Një rishikim tank - udhëzues, pikat e forta dhe dobësitë në World of Tanks

 1. ekuipazh
 2. Komplet i kompletuar
 3. Në përgjithësi, unë do të theksoj avantazhet dhe disavantazhet e tilla të makinës.
 4. Versioni më i mirë i pompimit
 5. Pesha e bilancit
 6. profitabilitetit
 7. taktikë
 8. Pajisjet shtesë
 9. veshje
 10. Pupat e ekuipazhit

Përshëndetje cisterna! Sot vazhdoj të marr parasysh degën e re të ST të Gjermanisë. Sot në radhë makinën për të cilën shumë shkuan. Makina që shumë njerëz prisnin, donin të merrnin menjëherë. Makina që është prototipi i CT kryesore të kësaj patch është Leopard 1. Njihuni me tankin Medium Tier 9 të prototipit Leopard A:

E pra, një makinë e nivelit 9 është në gjendje të tregojë dhëmbë ndaj çdo kundërshtari. Çmimi i kësaj pajisjeje të dëshiruar është 3,450,000 kredi dhe 172,800 përvojë. Shumat tashmë janë të rëndësishme, madje edhe për disa ditë më shumë se një lojë aktive ato nuk mund të tejkalohen.

ekuipazh

Ashtu si në makinën e mëparshme, kemi 4 anëtarë të ekuipazhit, kështu që ekuipazhi do të përshtatet plotësisht. Meqenëse makina është në nivelin 9 dhe ekuipazhi ndikon në mënyrë të ndjeshme karakteristikat e tij, unë rekomandoj që të ritrajtojë / trajnojë ekuipazhin menjëherë në 100%. Kjo mund të bëhet në dy mënyra:

 1. Vetëm treni / ritrajni për ari. Do të kushtojë 200 * 4 = 800 ari.
 2. Hidhni aftësitë shtesë të ekuipazhit nga makina e mëparshme dhe rifreskoni për argjend. Pastaj pjesë e përvojës me të shtuar. aftësitë do të shkojnë për rikualifikim në 100%. Do të kushtojë 40,000 * 8 = 160,000.

Unë gjithashtu rekomandoj instalimin e maskuar në makinë. Një rritje e vogël në% vjedhurazi që do t'i japë. Sidomos pasi që në patch 0.8.5 kostoja e tij ishte ulur ndjeshëm. Do të kushtojë për këtë makinë 90 000 * 3 = 270 000 kredi.

Komplet i kompletuar

Komplet i kompletuar

Nevoja për të eksploruar shumë. Shumat janë tashmë mjaft të mëdha dhe pothuajse gjithçka duhet të hapet nga e para. Megjithatë, të gjitha modulet e lartë do të jenë të fundit. Nuk do të keni më nevojë për të eksploruar motorët, mjetet dhe shasinë në këtë degë të ST gjermane. Ky është kufiri juaj i fundit. Tani ne do të analizojmë çdo modul në më shumë detaje:

Tani ne do të analizojmë çdo modul në më shumë detaje:

E pra, sipas traditës, ne duhet ta instalojmë në fillim shasi. Ajo do të na shtojë dinamika. Rezistenca në toka të ndryshme, shpejtësia e rotacionit dhe fuqia e gjurmëve do të ndryshojnë për mirë, por ndryshimi më i rëndësishëm është rritja e kapacitetit mbajtës. Kjo do të na japë mundësinë të instalojmë module të reja dhe më të avancuara.

Kjo do të na japë mundësinë të instalojmë module të reja dhe më të avancuara

Ndryshe nga makina e mëparshme, ne kemi një kullë të pompuar. Instalo një kullë të re është e nevojshme. Do të rrisë dukshmërinë, e cila është shumë e rëndësishme për një tank mesatar, do të shtojë disa forcë në automjet dhe do t'ju lejojë të instaloni një armë më të sofistikuar. Rezervimi është ende për të ndryshuar, por kjo do të ketë pothuajse asnjë efekt në situatën e përgjithshme. Ne kemi një rast mjaft të madh të kartonit, kështu që ne u qëlluam në një kullë të vogël, e cila shumë shpesh kthehet =)

Ne kemi një rast mjaft të madh të kartonit, kështu që ne u qëlluam në një kullë të vogël, e cila shumë shpesh kthehet =)

Një nga karakteristikat më të rëndësishme të këtij CT është arma e saj e lartë. Ne marrim një dëm të madh një herë, mesatarisht 390 njësi. Dëmtimi është kombinuar në mënyrë të përkryer me saktësi të mirë dhe shkalla e zjarrit. Shumë rivalë të zgjuar do të shmangin takimin me armë tuaj. Vlen të përjetohet shumë, por ia vlen. Siç kam thënë më lart, arma relativisht shpejt reduktohet, rifreskon dhe ka më shumë se saktësi të mirë. Luajtja e tij mirë mund të shkaktojë shumë dëme për betejë dhe, për këtë arsye, të merrni shumë përvojë dhe kredi.

Luajtja e tij mirë mund të shkaktojë shumë dëme për betejë dhe, për këtë arsye, të merrni shumë përvojë dhe kredi

Unë do të them menjëherë se ka një distancë të madhe midis aksioneve dhe motorit të lartë. Motori kryesor na shton rreth 200 litra. me., Por rritja ndihet menjëherë. Për ST është shumë e rëndësishme. Gjithashtu, ky motor mund të quhet unik pasi që shansi i ndezjes së motorit është 10%. Loja nuk ka pasur ende motorë me një përqindje aq të ulët të zjarrit. Prandaj, teorikisht, në patch 0.8.5, me futjen e "arit" harxhuese për argjendin, ju mund të përdorni diçka më të dobishme në vend të zjarrfikësit. Por ne do të flasim për këtë më poshtë.

Por ne do të flasim për këtë më poshtë

Na është dhënë një radio stacion mjaft i mirë. Distanca e komunikimit do të jetë e mjaftueshme për ne. Injorimi i instalimit të një stacioni më të mirë radioje nuk mund të, posaçërisht ST. Ju duhet të dini se çfarë po ndodh në të gjithë hartën, dhe të mos guxoni në shkaqet e kafesë ...

Në përgjithësi, unë do të theksoj avantazhet dhe disavantazhet e tilla të makinës.

Pro :

 • Gjuha e madhe
 • Dëme të shkëlqyeshme një herë për ST
 • Saktësi e mirë dhe shkalla e zjarrit
 • Rishikimi i mirë

Konfliktet :

 • Rezervim i dobët
 • Siluetë e gjatë dhe masive
 • Prioritet i lartë i armiqve

Versioni më i mirë i pompimit

 1. Running gear
 2. Kulla
 3. armë
 4. motor
 5. Stacioni i radios

Pesha e bilancit

Pesha e bilancit

Siç mund të shihet nga tryeza, ne arrijmë në 9 - 11 nivele të betejave. Do të jetë e rehatshme që ne të luajmë kudo në sajë të treguesve të mirë dinamikë dhe të një instrumenti të mrekullueshëm. Ne mund të thyejmë të gjitha, dhe dëmtimi i qëndrueshëm në sasi të mëdha është treguesi kryesor i një loje të mirë.

profitabilitetit

Jo në lidhje me atë lloj farmaci, madje edhe me PA, është jashtë diskutimit. Mund të luash vazhdimisht plus, por ende nuk mund ta telefonosh këtë plus një fermë. Natyrisht, pa një ZP, do të ketë shenja të mëdha dhe ka patjetër nevojë për të luajtur për atë që sjell një të ardhur shumë të mirë. Nëse përdorni predha ari ose harxhuese për argjend, atëherë me një lojë të mirë me PA, nuk mund të ketë dyshim të luash edhe në zero.

taktikë

A keni luajtur T-54? Nuk ka? Më pas mësoni! E pra, në të vërtetë, dhe të gjitha bazat e taktikave =) Edhe pse mund të luajmë rolin e mbështetjes si në makinën e mëparshme, nuk duhet të luajmë kështu. Përveç kur kundër jush 4 ST 10 nivel, atëherë natyrisht nuk është e nevojshme të rritet në një grumbull. Ne kemi shpejtësi dhe një armë të madhe, ne duhet të shpejt të zënë pozicione kyçe në hartë dhe, përmes dëmtimit tonë, të sigurojë një avantazh. Me shpejtësinë tonë, ju mund të rrethoni TT, gjëja kryesore nuk është që të shkojë vetëm. Ne nuk kemi forca të blinduara, kështu që ju nuk mund të qëndroni ende. Çdo hit i artit mund të jetë shumë i dhimbshëm dhe i fundit. I mbështjellë një togë prej 3 leopardi, natyrisht jo Krivorukovi, mori një grumbull argëtimi. Dy ose tre nga këto makina, kur aplikohen siç duhet, janë në gjendje të përballojnë një drejtim të tërë, gjëja kryesore nuk është që të veprojë me tmerrshëm si T-54 në ato kohë kur e gjithë ekipi mbeti për të kapur 4 blloqe në bazë. Dhe pastaj ata do të prerë të gjitha arta, 4 - 5 TTs në bazë dhe do të largohet përsëri =). Mendoni për atë që po bëni dhe nuk bëni shumë, atëherë loja në këtë makinë do të jetë produktive dhe do të sjellë shumë argëtim.

Pajisjet shtesë

 • Rammer - e qartë pse
 • Stabilizuesi - për të zvogëluar gamën e informacionit me 20% është mjaft e rëndësishme
 • Fan - në përgjithësi, një rritje të vogël të gjitha karakteristikat

Kjo e fundit mund të zëvendësohet me ndriçimin

veshje

Tani është e mundur për të blerë argjendi argjendi dhe shumë opsione janë shfaqur, unë rekomandoj këtë:

 • Remkomplekt - i madh apo i vogël varet nga ju
 • Kit e ndihmës së shpejtë - njëlloj si kur zgjedhni
 • Ose kit shtesë për riparim ose çantë për ndihmë të parë, ose çokollatë. - gjithçka varet nga ju. Personalisht, kam përdorur çokollatën sepse problemet me kreditë janë jashtëzakonisht të rralla për mua dhe një zjarrfikës me ndezje me motor 10% është i nevojshëm një herë për 30 beteja.

Pupat e ekuipazhit

Meqenëse kemi arritur pothuajse në leopard 1, ne do të jemi të udhëhequr nga ajo, natyrisht, duke mos harruar makinën aktuale.

komandant

 1. riparime
 2. BB
 3. këshilltar

aimer

 1. riparime
 2. BB
 3. snajper

Shofer mekanik

 1. riparime
 2. BB
 3. Udhëtim i butë ose mbreti jashtë rrugës

hamall

 1. riparime
 2. BB
 3. i dëshpëruar

20 Prill 2013, 01:41 bambucha 8 473

Nuk ka?