+38 (093)  990-30-70

Новости

Увлекательные походы

Многие уже давно запланировали туры, поездки, походы и посещения уникальных мест, чтобы отправиться туда в пору отпусков. Существует масса предложений от организаторов, которые привлекают своими особенностями.

Хорошая туристическая компания

Сначала подошел к концу минувший год, а теперь и рабочий сезон, также приближается к своему завершению. Чем же заняться в пору отпусков? Таким вопросом задается большинство людей, которые весь год

Лечение алкоголизма
Проблема алкоголизма является неким камнем преткновения для славянского народа. Выпить наши люди любят и по праздникам, и из-за горя. Расчет за работу часто до сих пор осуществляется через естественный

Клиника лечение алкоголизма
Как известно, вечных двигателей не бывает, но все моторы разные – модели силовых агрегатов современных автомобилей обладают различным сроком службы, и к тому же у них есть свои характерные неисправности.1

Детский салон Масик
“Найти хорошего стилиста намного труднее, чем успешно выйти замуж”, — утверждают француженки. Итак, вы впервые пришли в салон, сели в кресло, и мастер предлагает вам помыть голову, даже не притрагиваясь

Кодирование от алкоголизма отзывы
На протяжении всей своей жизни люди подвергаются разного рода искушениям и, поддаваясь им рискуют впасть в тяжелую зависимость. Например, чрезмерное потребление спиртных напитков, может привести к алкоголизму,

Суши
Приготовление новых блюд всегда доставляет небольшие трудности, ведь возникает множество вопросов в связи с новым рецептом. Потребление таких блюд также требует не только любознательности, но и определенного

Кухни на заказ Москва
Определить, что родная кухня созрела для замены, очень просто. Если бросается в глаза так называемая «сборная солянка», - мебель из разных комплектов, да еще и потрепанная жизнью, если на лицо облупившиеся

Небидо
Эндогенный тестостерон является самым важным андрогеном в мужском организме и синтезируется, главным образом, в яичках и, в меньшей степени, в коре надпочечников. Тестостерон отвечает за формирование

Цена в официальном интернет-магазине
Если хотите повысить свой профессиональный уровень, вам необходимо браться за сложные заказы. Однако сначала проанализируйте, стоит ли затраченное время заработанных денег: чем дольше вы будете вникать

Королевский бал у Вас дома

Pse nuk u prish Denuvo, kinezët heshtin dhe nuk ka lojëra në përrua

Edhe një herë, Denuvo tregoi forcën e tij dhe atë që është i aftë - pothuajse të gjitha projektet moderne AAA, me këtë mbrojtje, nuk i vizituan (dhe nuk ka gjasa të vizitojë këtë vit) përrua.

"Piratët", natyrisht, nuk do të vdesin nga uria - jo të gjitha produktet e reja janë mbyllur nga Denuvo dhe, për më tepër, jo të gjithë ata mbrohen të paktën disi. Sidoqoftë, është e vështirë të thuash që lojërat e mëdha të këtij dhe vitit të kaluar jepen pa një luftë. Në vitin 2015, viti Denuvo dhe DRM kanë bllokuar shumë lojëra të mëdha , disa prej të cilave nuk u dorëzuan fare.

3DM ka frikësuar disi piratët deklaratat në frymën e "lojërave të hakuara në të ardhmen dhe plotësisht zhduken". Dhe gjithçka është mjaft e logjikshme: kostot në rritje të hakimit të një loje të vetme rriten vetëm çdo herë. Duke marrë parasysh se për secilën të re ju duhen 2-3 muaj punë, dhe fluksi i përgjithshëm i lodrave të mbrojtura po zgjerohet, përfundimisht do të merrni sa vijon: vetëm më-dhe-vetëm do të prishë një vonesë të madhe.

Nga etiketat: kur hakohen Denuvo, Doom 2016, Hitman, FiFA 16
Nga etiketat: kur hakohen Denuvo, Doom 2016, Hitman, FiFA 16

Në vitin 2016, nuk kemi gjasa të presim diçka të tillë, por absolutisht edhe lojërat më të mëdha do të marrin Denuvo. Fillimi, në përgjithësi, është bërë tashmë: Vetëm shkaku 3 . Hitman 2016 , Rise of the Tomb Raider, dhe Qaj shumë larg - kanë anashkaluar absolutisht të gjithë piratët. Ende nuk është e qartë nëse do t'i prishni ata, dhe nëse ato do të prishen. Në të vërtetë, në fillim të vitit një nga furnizuesit kryesorë të "quacks" deklaroi se ata duan të lënë beqarët vetëm për këtë vit, sikur për hir të eksperimentit.

“Sapo është mbajtur një mbledhje në grup. Duke filluar me Vitin e Ri Kinez [8 Shkurt], 3DM do të ndalojë hakmarrjen e lojrave që janë krijuar vetëm për një kalim të vetëm. Ne do të monitorojmë situatën gjatë gjithë vitit për të vlerësuar nëse shitjet e lojërave do të rriten. "

Për momentin, dihet që Denuvo është tashmë i pranishëm në dooM e re si dhe vizita Mirror's Edge Catalyst , FIFA 16, Efekt masiv Andromeda dhe madje Lufta totale: Warhammer , e cila madje do të lansohej pa mbrojtje ... isshtë e mundur që lojërat e tjera të mëdha AAA që po përgatiten për lëshim këtë vit do të fitojnë mbrojtje shtesë dhe nuk do të plasariten në fund.

isshtë e mundur që lojërat e tjera të mëdha AAA që po përgatiten për lëshim këtë vit do të fitojnë mbrojtje shtesë dhe nuk do të plasariten në fund

Në të vërtetë, rezultatet e Denuvo tanimë mund të shihen në rrugicat e përrallave të njohura - lajmet e mëdha për lojëra tashmë kanë harruar rrugën atje. Dhe gjithçka që mbush boshllëkun - këto janë projekte me përmasa modeste, kryesor Refuzuesit, lojërat indie dhe paketat me GOG.

* * *

Fatkeqësisht për piratët, jo e ardhmja më e mirë afrohet. Unë mendoj se në vitin 2016 do të ketë akoma lojëra falas për tu mbrojtur, por shumica e projekteve të mëdha do të “mbyllen” me 100%.

Nuk dua të mendoj për vitin 2017, dhe nuk është ende e qartë se si përdorimi i përhapur i mbrojtjes do të ndikojë në performancën e lojërave moderne - denuvo nuk e bën më të lehtë optimizimin dhe zhvillimin. Por nëse gjithçka shkon mirë, atëherë së shpejti e vërteta e piraterisë së lojërave do të marrë fund. Dhe gjithçka që mbetet është vetëm një faqe e thatë Wiki, në të cilën shkaqet kryesore të vdekjes janë paraqitur në tre paragrafë.

Dhe gjithçka që mbetet është vetëm një faqe e thatë Wiki, në të cilën shkaqet kryesore të vdekjes janë paraqitur në tre paragrafë