+38 (093)  990-30-70

Новости

Увлекательные походы

Многие уже давно запланировали туры, поездки, походы и посещения уникальных мест, чтобы отправиться туда в пору отпусков. Существует масса предложений от организаторов, которые привлекают своими особенностями.

Хорошая туристическая компания

Сначала подошел к концу минувший год, а теперь и рабочий сезон, также приближается к своему завершению. Чем же заняться в пору отпусков? Таким вопросом задается большинство людей, которые весь год

Лечение алкоголизма
Проблема алкоголизма является неким камнем преткновения для славянского народа. Выпить наши люди любят и по праздникам, и из-за горя. Расчет за работу часто до сих пор осуществляется через естественный

Клиника лечение алкоголизма
Как известно, вечных двигателей не бывает, но все моторы разные – модели силовых агрегатов современных автомобилей обладают различным сроком службы, и к тому же у них есть свои характерные неисправности.1

Детский салон Масик
“Найти хорошего стилиста намного труднее, чем успешно выйти замуж”, — утверждают француженки. Итак, вы впервые пришли в салон, сели в кресло, и мастер предлагает вам помыть голову, даже не притрагиваясь

Кодирование от алкоголизма отзывы
На протяжении всей своей жизни люди подвергаются разного рода искушениям и, поддаваясь им рискуют впасть в тяжелую зависимость. Например, чрезмерное потребление спиртных напитков, может привести к алкоголизму,

Суши
Приготовление новых блюд всегда доставляет небольшие трудности, ведь возникает множество вопросов в связи с новым рецептом. Потребление таких блюд также требует не только любознательности, но и определенного

Кухни на заказ Москва
Определить, что родная кухня созрела для замены, очень просто. Если бросается в глаза так называемая «сборная солянка», - мебель из разных комплектов, да еще и потрепанная жизнью, если на лицо облупившиеся

Небидо
Эндогенный тестостерон является самым важным андрогеном в мужском организме и синтезируется, главным образом, в яичках и, в меньшей степени, в коре надпочечников. Тестостерон отвечает за формирование

Цена в официальном интернет-магазине
Если хотите повысить свой профессиональный уровень, вам необходимо браться за сложные заказы. Однако сначала проанализируйте, стоит ли затраченное время заработанных денег: чем дольше вы будете вникать

Королевский бал у Вас дома

Shqyrtimi i lojës Space Rangers HD: Një luftë Përveç

Versioni i shtypur i faqes: Shqyrtimi i lojës Space Rangers HD: Një luftë Përveç
Të gjitha lojërat më të fundit rreth leximit dhe leximit StopGame.ru

Arsyeja për popullaritetin e ri-lëshimeve HD të hitet e vjetra që janë përhapur kohët e fundit me shpejtësi kozmike duket të jetë e qartë. Tifozët do të shohin lojën e tyre të preferuar në një këmishë të re, të bukur dhe moderne dhe do të marrin një arsye tjetër për shërimin e nostalgjisë dhe të rinjtë që nuk njihen me kultin e goditur një herë do të jenë në gjendje të mbushin hendekun pa marrë një traumë morale nga meditimi i grafisë antike. Dhe gjithçka, duke përfshirë edhe autorët, rezulton të jetë e kënaqur. Megjithatë, shembulli i lojës "Space Rangers HD: Revolution" tregon se jo të gjithë mund të jenë të kënaqur dhe jo gjithmonë.
Pjesa e dytë e kultit "Rangers Hapësirë" Doli në 2007, dhe që atëherë nuk ka pasur projekte të tilla ku arcade, strategji, RPG, quests tekst dhe një botë të gjallë do të kishte qenë po aq i suksesshëm. Prandaj, ideja për të ringjallur projektin në formatin HD është pëlqyer nga të gjithë. Për më tepër, autorët premtuan jo vetëm që ta tërheqin pamjen deri në standardet moderne, por edhe për të zgjeruar lojën e njohur me përmbajtje të re. Arsyeja për popullaritetin e ri-lëshimeve HD të hitet e vjetra që janë përhapur kohët e fundit me shpejtësi kozmike duket të jetë e qartë

Zhvilluesit e origjinalit "Space Rangers", në veçanti Dmitry Gusarov, nuk morën pjesë në punën për ribotimin.

Pirates në hapësirë

Dhe në përgjithësi, ata përmbushën premtimet e tyre. "Space Rangers HD: Revolution" funksionon në të gjitha sistemet operative moderne, mbështet monitorët me rezolucion të lartë dhe me ekran të gjerë, multi-core, anti-aliasing dhe kështu me radhë. Në përgjithësi, nga jashtë, loja ka ndryshuar me të vërtetë dhe duket mjaft e bukur.
Shumë inovacione në gameplay. Së pari dhe më kryesorja, përveç dominatorëve, koalicionet tani kërcënohen nga piratët hapësinorë. Kjo është një forcë krejtësisht e re që ka sjellë shumë ndryshime në bilancin. Disa kohë pas fillimit të kalimit, ata fillojnë të kapin sistemet e yjeve dhe lojtari ka një zgjedhje - për t'u bashkuar me grabitësin e hapësirës ose për të qëndruar besnikë ndaj Koalicionit.
Prandaj, janë shfaqur shumë detyra të reja, duke përfshirë ato shumë specifike, me të vërtetë pirate - për shembull, njëra prej tyre sugjeron vrasjen e një pirate të braktisur. Një parajsë për të dashuruar për të luajtur karaktere të liga! Dhe shumë quests kanë një zgjidhje alternative: personazhet e koalicionit ose të komplotit shpesh vijnë në kontakt me piratin heroik, duke i kërkuar atij të mendojë përsëri dhe të punojë si agjent i fshehtë.
Përveç kësaj, në rishikimin e HD-së mund të gjeni më shumë se 30 quests të reja të teksteve, të cilat gjithmonë kanë qenë një veçori e veçantë, për të thënë, një qershi në tortën "Space Rangers" . Këtu ju do të gjeni jo vetëm "Aventurat" tradicionale ose puzzles logjike, por edhe kuize, detectives, "simulator shofer taksi" dhe madje edhe "simulator peshkimi". Ka gjithashtu misione të reja për betejat planetare dhe me kushte të ndryshme interesante: njëri prej tyre, për shembull, ofron një shkëputje të kufizuar për të kapur shpejt bazën e armikut përpara se të arrijnë përforcimet. Dhe në përgjithësi, ata përmbushën premtimet e tyre

Forcat pak a shumë të barabarta me piratët vetëm në nivelin normal të kompleksitetit.

E pra, shumë ndryshime më të vogla: më shumë asteroide po fluturojnë tani në hapësirë, lloje të reja të mallrave, armë dhe pajisje janë shfaqur, ndërtesat unike janë zhdukur, zëvendësuar nga homologët më adekuat.
Hapësira në copë
Duket se këtu është - lumturi! Megjithatë, menjëherë pas ri-lirimit, forcat u kthyen të kuqe me zemërimin e lojtarëve. Së pari, përditësuar "Space Rangers" nuk shmangur problemin tipik të lojrave ruse - lirimin e një projekti të papërfunduar, të mbushur me bugs. Përplasjet e përhershme, betejat planetare, një aftësi tregtare e gabuar tregtare që ju lejon të fitoni një pasuri të madhe në 10 minuta është vetëm maja e ajsbergut që rrëzon shpresat e tifozëve në ditët e para pas lirimit. Dhe aty, brenda, janë gabime drejtshkrimore në menutë dhe në quests, dështimet e detyrave dhe shumë gjëra të tjera ...
Menjëherë, natyrisht, arna ranë poshtë. Ndoshta është e mundur të korrigjohen gabimet teknike me ta, edhe pse pas disa arnave, largimet, përkundrazi, filluan të ndodhin më shpesh. Shumë më e vështirë për të sjellë në jetë ekuilibrin. Pirates doli të jetë sinqerisht më e fortë se Koalicioni - ata janë më të armatosur dhe veprojnë më agresivisht. Koalicioni lejon hapësirat e hapësirës të mjaftueshme për të kapur pothuajse të gjitha sistemet. Pas kësaj, jeta pothuajse ndalet, vende të reja të punës dhe madje lajmet nuk ndalet nga ajo; stacionet e tyre dhe quests në piratët pak. Autorët, natyrisht, u përpoqën t'i kundërshtonin diçka për ta - për shembull, ata i lejonin lojtarët që në fillim të blinin armë dhe pajisje të fuqishme për anijen. Por të gjitha këto vetëm për të përballuar piratët është e vështirë. E pra, shumë ndryshime më të vogla: më shumë asteroide po fluturojnë tani në hapësirë, lloje të reja të mallrave, armë dhe pajisje janë shfaqur, ndërtesat unike janë zhdukur, zëvendësuar nga homologët më adekuat

Ekranet e reja në stacione ndonjëherë janë të çuditshme. Ku erdhën mbishkrimet në anglisht dhe këto postera sovjetikë?

***

Në përgjithësi, një situatë tipike në serinë "ne donim më të mirën, doli si gjithmonë". Sigurisht, dikush më pak fluturime dhe bugs, dikush më shumë. Dikush arriti të përshtatet me një ekuilibër të ri, të veçantë, dikush nuk e bëri. Por në përgjithësi, është e qartë se me ribotim diçka është e gabuar. Mund të jetë më mirë, më e qëndrueshme dhe më interesante - pse jo, për shembull, të zbuloni diçka vërtet të re në strategjinë e terrenit? Mbetet, si zakonisht, për të shpresuar për arna dhe shtesa.
Pro: grafika moderne; quests të reja të teksteve; konflikt anësor shtesë në komplot.
Cons: shumë të meta teknike; bilancin e thyer.

Ku erdhën mbishkrimet në anglisht dhe këto postera sovjetikë?
Mund të jetë më mirë, më e qëndrueshme dhe më interesante - pse jo, për shembull, të zbuloni diçka vërtet të re në strategjinë e terrenit?