+38 (093)  990-30-70

Новости

Увлекательные походы

Многие уже давно запланировали туры, поездки, походы и посещения уникальных мест, чтобы отправиться туда в пору отпусков. Существует масса предложений от организаторов, которые привлекают своими особенностями.

Хорошая туристическая компания

Сначала подошел к концу минувший год, а теперь и рабочий сезон, также приближается к своему завершению. Чем же заняться в пору отпусков? Таким вопросом задается большинство людей, которые весь год

Лечение алкоголизма
Проблема алкоголизма является неким камнем преткновения для славянского народа. Выпить наши люди любят и по праздникам, и из-за горя. Расчет за работу часто до сих пор осуществляется через естественный

Клиника лечение алкоголизма
Как известно, вечных двигателей не бывает, но все моторы разные – модели силовых агрегатов современных автомобилей обладают различным сроком службы, и к тому же у них есть свои характерные неисправности.1

Детский салон Масик
“Найти хорошего стилиста намного труднее, чем успешно выйти замуж”, — утверждают француженки. Итак, вы впервые пришли в салон, сели в кресло, и мастер предлагает вам помыть голову, даже не притрагиваясь

Кодирование от алкоголизма отзывы
На протяжении всей своей жизни люди подвергаются разного рода искушениям и, поддаваясь им рискуют впасть в тяжелую зависимость. Например, чрезмерное потребление спиртных напитков, может привести к алкоголизму,

Суши
Приготовление новых блюд всегда доставляет небольшие трудности, ведь возникает множество вопросов в связи с новым рецептом. Потребление таких блюд также требует не только любознательности, но и определенного

Кухни на заказ Москва
Определить, что родная кухня созрела для замены, очень просто. Если бросается в глаза так называемая «сборная солянка», - мебель из разных комплектов, да еще и потрепанная жизнью, если на лицо облупившиеся

Небидо
Эндогенный тестостерон является самым важным андрогеном в мужском организме и синтезируется, главным образом, в яичках и, в меньшей степени, в коре надпочечников. Тестостерон отвечает за формирование

Цена в официальном интернет-магазине
Если хотите повысить свой профессиональный уровень, вам необходимо браться за сложные заказы. Однако сначала проанализируйте, стоит ли затраченное время заработанных денег: чем дольше вы будете вникать

Королевский бал у Вас дома

Si të kaloni kanale pa tel

 1. Shenjat e bllokimit të televizorit
 2. Çfarë duhet të bëni
 3. Arsyet tjera
 4. Do t'ju duhet

Shumë nga televizorët e sotëm kanë një veçori të bllokimit. Kjo është e nevojshme për të kufizuar qasjen e fëmijëve në shikimin e shpeshtë të TV.

Nëse tastiera është thyer, atëherë mund ta bleni në faqen http://pultok.com.ua/pulty-du-televizor/. Por ndonjëherë ndodh që një televizor të mbyllet aksidentalisht, por nuk ka kontroll të largët. Në këtë rast, duhet të ndërmarrësh disa hapa.

Shenjat e bllokimit të televizorit

Nga ajo që është saktësisht në ekranin e televizorit, mund të përcaktoni se është i kyçur dhe çka çoi drejt bllokimit.

Ndonjëherë ekrani bëhet blu dhe tregon se duhet të futni një kod pin. Shfaqet një imazh "kyç" - kjo tregon qartë një problem të tillë.

Shpesh ndodh një bllokim nga një grup kombinimesh të rastësishme në panelin e kontrollit. Kjo mund të shkaktojë probleme me kanalin, në të cilin rast ju duhet vetëm t'i rregulloni kanalet.

Çfarë duhet të bëni

Këtu janë disa veprime që do të ndihmojnë në zhbllokimin e televizorit pa përdorur telekomandën:

Udhëzimet e studimit. Ndonjëherë udhëzimet mund të tregojnë se çfarë duhet të bëjnë në situata të tilla;
nëse nuk ka udhëzime, atëherë ju duhet të mbani mend se çfarë veprimesh çuan në bllokimin e televizorit;
nëse nuk mund të bësh asgjë, ekrani është ende i bllokuar, duhet ta telefonosh magjistarin.

Kur e humbni telekomandën, më shpesh ju duhet të blini një telekomandë "amtare" në televizor. Kjo është mënyra e vetme për të rikthyer qasjen e largët në pajisje. Universal Remote në shumicën e rasteve nuk janë të përshtatshme.


Nëse TV nuk i përgjigjet sinjalit të telekomandës, atëherë kjo tregon se paneli i kontrollit ka dështuar.

Në disa televizorë, mund të shtypni një kombinim të butonave (nëse ka ndonjë buton në dispozicion). Duke përdorur fiksimin e tyre të njëkohshëm, mund të aktivizoni "Menunë" dhe të bëni disa cilësime.

Arsyet tjera

Një arsye tjetër për bllokimin mund të jetë një dështim i kujtesës ose cilësimeve të televizorit. Në këtë rast, ju duhet të ndryshoni firmuerin. Kjo duhet të bëhet nga një specialist.

Vlen të përmendet se në shumicën e rasteve është pothuajse e pamundur të zhbllokoni televizorin pa ndihmën e telekomandës. Kjo do të ndihmojë vetëm nëse blloku TV nuk është i lidhur me ndarje teknike.

Nëse funksionon vetëm një kanal, kjo tregon një dështim në kanalet. Për ta bërë këtë, thjesht rikonfiguro kanalet.

Nëse nuk ka njerëz në shtëpi që e kuptojnë teknologjinë, atëherë mënyra më e mirë për të ngritur dhe çaktivizuar televizorin është të besosh një profesionist.

TV LCD nuk i përgjigjet telekomandës

Pothuajse çdo model i TV modern është i pajisur me një telekomandë. telekomandë që i jep përdoruesit qasje në cilësime të përparuara Përveç kalimit të largët të volumit dhe kanaleve.

Do t'ju duhet

Udhëzues për televizorin tuaj.

Sponsorizuar duke vendosur artikuj P & G në "Si të kaloni kanale pa tel" Si të hiqni bllokimin në televizor Si të rregulloni kanalet satelitore Si të rregulloni ngjyrën e televizorit

udhëzim


Gjeni butonat e kanaleve dhe të volumit në pjesën e përparme të televizorit. Shumica e modeleve mbështesin praninë e butonave të thjeshta të kontrollit televiziv pa pjesëmarrjen e telekomandës, por ato nuk janë gjithmonë të dukshme në shikim të parë. Gjithashtu kërkoni butonat në anën e majtë ose të djathtë (pak më shpesh) të televizorit. Ndërrimi mund të jetë gjithashtu në dispozicion nga fundi i panelit të panelit të televizorit. Meqë këtu gjithçka është individuale për secilin model, shikoni manualin e përdoruesit që vjen me pajisjen, nëse ka, ose porosinë në faqen zyrtare të prodhuesit. Nëse telekomanda nuk punon për ju, merreni në një dyqan riparimi ose blini një të re në dyqanet e shitjes së pajisjeve shtëpiake ose të porositni atë në internet. Gjithashtu mund të provoni të përdorni një telekomandë nga një model ose prodhues tjetër për të kaluar kanalet dhe nivelet e volumit; shumica e tyre përshtaten së bashku. Gjithashtu, shpesh mund të përdorni telekomandë jo vetëm nga televizorët, por edhe nga qendra muzikore , Lojtarët DVD, marrës, VCR dhe kështu me radhë. Nëse nuk mund ta gjeni modelin e kontrollit të largët në dyqane, mund ta porositni atë në internet ose të rregulloni shpërndarjen me dyqanet lokale që shesin pajisje shtëpiake. Nëse keni nevojë të kaloni në regjimin AV pa një telekomandë, vini re se nuk ka gjasa ky veprim do të jetë në dispozicion për ju nga paneli në pjesën e përparme ose anën e televizorit. Është e mundur vetëm të ushqehet 12 V në pikën e tetë të lidhësit SCART, nëse një ofrohet nga modeli juaj. Jini shumë të kujdesshëm këtu dhe sigurohuni që keni aftësitë e nevojshme për të kryer këtë veprim. Sa e thjeshtë

Lajme të tjera lidhur me:


Disa dekada më parë, një kontroll i largët u shfaq në treg. Sot është e vështirë të imagjinohet një televizor që duhet të kalohet duke përdorur çelësat e panelit. Philips është gjithashtu e angazhuar në prodhimin e telekomandës për televizionet, DVD playerët dhe pajisjet e tjera. eshtra


Rregullimi i ngjyrës së televizorit në shumicën e rasteve ndodh kur përdorni telekomandën. Funksioni i redaktimit shpesh e këtij parametri nuk mund të gjendet nga paneli i vetë pajisjes. Do t'ju duhet - telekomanda; - udhëzim. Sponsor P & G Vendosje


Kanalet në TV nuk shkojnë gjithmonë në rendin në të cilin ne do të donim t'i shihnim ato, prandaj ekziston një meny speciale cilësimet manuale . Ju do të duhet një stilolaps; - fletore. Sponsorizuar duke vendosur artikuj P & G në "Si të rikonfiguroni kanalet" Si të krijoni Kanale televizive si


Në shumë modele televizive të ofruara funksion i veçantë mbrojtja e fëmijëve, aktivizohet nga një kombinim i caktuar i butonave në telekomandën tuaj dhe fiket në të njëjtën mënyrë. Do t'ju duhet - telekomanda; - udhëzim. Sponsorizuar duke vendosur artikuj P & G në "Si të hiqni bllokimin


Kanalet e sintonizimit ndodhin në televizorë të ndryshëm në përafërsisht të njëjtin skenar, e njëjta vlen edhe për prodhuesin e pajisjes Sony. Vendosja e kanalit në disa modele kryhet pa ndihmën e telekomandës. Do t'ju duhet - udhëzim; - telekomandë. P & G Vendosja Sponsor Artikuj të ngjashëm


Për të kaluar kanalet në telekomandën e televizorit ka një speciale tastiera numerike . Hyrja e të dhënave të kanaleve kaluese mënyra të ndryshme . Ju do të duhet - telekomandë. Sponsorizuar duke vendosur artikujt P & G në "Si të vendosni kalimin e kanaleve" Si të dekodoni kanalet Si


Në mungesë të një kontrolli të largët, është e mundur të hiqni mbrojtjen nga fëmijët vetëm duke i dhënë TV specialistëve. qendrat e shërbimit . Sistemi i njëjtë i mbrojtjes së fëmijës nënkupton futjen e një kodi të veçantë të bllokimit për të parë televizorin, i cili shpesh herë shkakton disa

Pothuajse çdo model i televizorit modern është i pajisur me një telekomandë, e cila i mundëson përdoruesit qasje në cilësime shtesë përveç kalimit në distancë të nivelit të volumit dhe kanaleve.

Do t'ju duhet

 • - Udhëzues për televizorin tuaj.

udhëzim

 • Gjeni butonat e kanaleve dhe të volumit në pjesën e përparme të televizorit. Shumica e modeleve mbështesin praninë e butonave të thjeshta të kontrollit televiziv pa pjesëmarrjen e telekomandës, por ato nuk janë gjithmonë të dukshme në shikim të parë.
 • Gjithashtu kërkoni butonat në anën e majtë ose të djathtë (pak më shpesh) të televizorit. Ndërrimi mund të jetë gjithashtu në dispozicion nga fundi i panelit të panelit të televizorit. Meqë këtu gjithçka është individuale për secilin model, shikoni manualin e përdoruesit që vjen me pajisjen, nëse ka, ose porosinë në faqen zyrtare të prodhuesit.
 • Nëse telekomanda nuk punon për ju, merreni në një dyqan riparimi ose blini një të re në dyqanet e shitjes së pajisjeve shtëpiake ose të porositni atë në internet. Gjithashtu mund të provoni të përdorni një telekomandë nga një model ose prodhues tjetër për të kaluar kanalet dhe nivelet e volumit; shumica e tyre përshtaten së bashku.
 • Gjithashtu, shpesh për të kaluar kanale, mund të përdorni konsolet jo vetëm nga televizorët, por edhe nga stereos, lojtarët DVD, marrës, VCR, etj. Nëse nuk mund ta gjeni modelin e kontrollit të largët në dyqane, mund ta porositni atë në internet ose të rregulloni shpërndarjen me dyqanet lokale që shesin pajisje shtëpiake.
 • Nëse keni nevojë të kaloni në regjimin AV pa një telekomandë, vini re se ky veprim nuk ka të ngjarë të jetë i disponueshëm për ju nga paneli në anën e përparme ose anën e televizorit. Është e mundur vetëm të ushqehet 12 V në pikën e tetë të lidhësit SCART, nëse një ofrohet nga modeli juaj. Jini shumë të kujdesshëm këtu dhe sigurohuni që keni aftësitë e nevojshme për të kryer këtë veprim.
 • Vlerësoni këtë artikull!