+38 (093)  990-30-70

Новости

Королевский бал у Вас дома

Прототип на леопард Преглед на резервоарот - водич, предности и слабости во World of Tanks

 1. Crew
 2. Комплетен сет
 3. Во принцип, ќе ги истакнам предностите и недостатоците на машината.
 4. Најдобра верзија на пумпање
 5. Биланс на тежина
 6. Профитабилност
 7. Тактика
 8. Дополнителна опрема
 9. Облека
 10. Пердуви на екипажот

Здраво танкери! Денес продолжувам да ја разгледувам новата гранка на СТ Германија. Денес на дното на автомобилот на кој многумина отидоа. Автомобилот што многумина го чекаа, сакаа веднаш да дојдат. Машината која е прототип на главниот КТ на овој лепенка е Леопард 1. Запознајте го резервоарот со среден ред 9 на прототип на леопард А:

Па, машина на ниво од 9 е во состојба да покаже заби на кој било противник. Цената на овој посакуван уред е 3.450.000 кредити и 172.800 искуства. Сумите се веќе значителни, дури и за неколку дена повеќе од активна игра што не можат да се надминат.

Crew

Како и на претходниот автомобил, имаме 4 члена на екипажот, па екипажот целосно ќе се вклопи. Бидејќи машината е на ниво 9 и екипажот значително влијае на неговите карактеристики, препорачувам веднаш да го претренете / обучи екипажот на 100%. Ова може да се направи на 2 начини:

 1. Само обучи / преквалификува за злато. Ќе чини 200 * 4 = 800 злато.
 2. Исфрли дополнителни вештини на екипажот од претходниот автомобил и се преквалификува за сребро. Потоа дел од искуството со додадете. вештини ќе одат на преквалификација до 100%. Тоа ќе чини 40.000 * 8 = 160.000.

Исто така препорачувам да инсталирате камуфлажа на автомобилот. Мал пораст на% стелк тој ќе даде. Особено, бидејќи во patch 0.8.5 неговата цена беше значително намалена. Тоа ќе чини за овој автомобил 90 000 * 3 = 270 000 кредити.

Комплетен сет

Комплетен сет

Треба да се истражуваат многу. Износите се веќе доста големи и скоро сè треба да се отвори од нула. Сепак, сите врвни модули ќе бидат последни. Вие веќе нема да треба да ги истражувате моторите, алатите и шасијата во оваа гранка на германскиот СТ. Ова е твојата последна граница. Сега ќе го анализираме секој модул подетално:

Сега ќе го анализираме секој модул подетално:

Па, според традицијата, прво треба да ја инсталираме шасијата. Таа ќе ни додаде динамика. Отпорот на различни почви, брзината на ротација и силата на патеките ќе се менуваат на подобро, но најважна промена е зголемувањето на носечкиот капацитет. Ова ќе ни даде можност да инсталирате нови, понапредни модули.

Ова ќе ни даде можност да инсталирате нови, понапредни модули

За разлика од претходниот автомобил, имаме пумпана кула. Се поставува нова кула. Тоа ќе ја зголеми видливоста, што е многу важно за просечниот резервоар, ќе додаде малку сила до возилото и ќе ви овозможи да инсталирате пософистицирано оружје. Резервацијата се уште треба да се промени, но ова нема да има речиси никакво влијание врз целокупната ситуација. Имаме доволно големи картонски куќи, така што бевме застрелани во една мала кула, која доста често рикошет =)

Имаме доволно големи картонски куќи, така што бевме застрелани во една мала кула, која доста често рикошет =)

Една од најзначајните карактеристики на овој КТ е нејзиното најголемо оружје. Се занимаваме со огромна еднократна штета, во просек по 390 единици. Оштетувањето е совршено комбинирано со добра точност и брзина на пожар. Многу паметни ривали ќе го избегнат исполнувањето на вашето оружје. Вреди да се доживее многу, но вреди. Како што реков погоре, пиштолот релативно брзо се намалува, повторно се вчитува и има повеќе од добра точност. Играње него добро може да предизвика многу штета за битка и, според тоа, се добие многу искуство и кредити.

Играње него добро може да предизвика многу штета за битка и, според тоа, се добие многу искуство и кредити

Веднаш ќе кажам дека има огромно растојание помеѓу акциите и горниот мотор. Врвниот мотор ни додава околу 200 литри. со., но зголемувањето се чувствува веднаш. За ST е многу важно. Исто така, овој мотор може да се нарече уникатен, бидејќи можноста за палење на моторот е 10%. Играта сеуште немала мотори со таков мал процент на оган. Затоа, теоретски, во patch 0.8.5, со воведувањето на "златни" потрошни материјали за сребро, можете да користите нешто повеќе корисно наместо апарат за гаснење пожар. Но, ќе разговараме за ова подолу.

Но, ќе разговараме за ова подолу

Добивме прилично добра топ радио станица. Растојанието за комуникација ќе ни биде доволно. Игнорирањето на инсталацијата на подобра радио станица не може, особено ST. Треба да знаете што се случува низ целата карта, а не да се погоди на кафето ...

Во принцип, ќе ги истакнам предностите и недостатоците на машината.

Позитивни :

 • Голем звучник
 • Одлична еднократна штета за ST
 • Добра точност и брзина на пожар
 • Добар преглед

Конс :

 • Слаба резервација
 • Висока и масивна силуета
 • Висок приоритет на непријателите

Најдобра верзија на пумпање

 1. Работи опрема
 2. Кулата
 3. Алатка
 4. Мотор
 5. Радио станица

Биланс на тежина

Биланс на тежина

Како што може да се види од табелата, се до 9-11 нивоа на битки. Ќе ни биде пријатно да играме насекаде благодарение на добри динамични индикатори и прекрасен инструмент. Ние можеме да ги пробиеме сите, а стабилната штета во големи количини е главниот показател за добра игра.

Профитабилност

Не за тоа каква аптека, дури и со ПА, не е во прашање. Постојано може да играте плус, но сепак не можете да го наречете ова плус фарма. Се разбира, без ПА, ќе има големи минуси и дефинитивно ќе треба да игра на она што носи многу добар приход. Ако користите златни школки или потрошен материјал за сребро, тогаш со добра игра со ПА, не може да има прашање да се игра дури и на нула.

Тактика

Дали играте Т-54? Не? Потоа научи! Па, всушност, и сите основи на тактиката =) Иако можеме да ја одиграме улогата на поддршка како на претходната машина, не треба да играме така. Освен кога сте против вас 4 ST 10 ниво, тогаш природно не е потребно да се качете во куп. Имаме брзина и големо оружје, потребно е брзо да заземеме клучни позиции на картата и преку нашата штета да обезбедиме предност. Со нашата брзина, можете да го заокружете ТТ, главната работа никогаш да не се оди сам. Ние немаме оклоп, па не можете да застанете. Секој хит на уметноста може да биде многу болен и последен. Јас навиваа вод со 3 леопарди, природно не и Криворуков, добив многу забава. Две или три од овие машини, кога правилно се применуваат, можат да издржат цела насока, главната работа не е да се однесува како дрско како Т-54 во тие времиња кога целиот тим остана да фати 4 лебарки во основата. И тогаш тие ќе ги отсечат сите арти, 4-5 ТТ на основата и ќе заминат повторно =). Размислете за она што го правите и не држете многу нагло, тогаш играта на оваа машина ќе биде продуктивна и ќе донесе многу забава.

Дополнителна опрема

 • Раммер - очигледно зошто
 • Стабилизатор - да се намали опсегот на информации за 20% е многу важно
 • Навивач - воопшто, малку се зголеми сите карактеристики

Вториот може да се замени со просветлување

Облека

Сега е можно да се купат златни потрошни материјали за сребро и се појавија многу опции, го препорачувам ова:

 • Remkomplekt - големи или мали, тоа зависи од вас
 • Прва помош комплет - исто како и при изборот
 • Или дополнителен комплет за поправка или комплет за прва помош, или чоколадо. - сè зависи од вас. Лично, користев чоколада затоа што проблемите со кредити се многу ретки за мене, а еднаш за 30 битки е потребен апарат за гаснење пожар со 10% палење на моторот.

Пердуви на екипажот

Бидејќи скоро стигнавме до леопард 1, ние ќе бидеме водени од неа, се разбира, не заборавајќи го сегашниот автомобил.

Командантот

 1. Поправка
 2. BB
 3. Ментор

Ловец

 1. Поправка
 2. BB
 3. Снајперистот

Механички возач

 1. Поправка
 2. BB
 3. Гласно возење или краен оган

Полнење

 1. Поправка
 2. BB
 3. Очајни

20 април 2013 година, 01:41 bambucha 8 473

Не?