+38 (093)  990-30-70

Новости

Королевский бал у Вас дома

Сè беше како што сака, а не како што треба

Сакам да го споделам со вас   тажна приказна за мојата врска   Се надевам дека ќе добиете добар совет и поддршка

Сакам да го споделам со вас тажна приказна за мојата врска Се надевам дека ќе добиете добар совет и поддршка. Од очај и пишете тука.

Тие се состанаа речиси две години. Пред мојот дечко леташе да работи 2 месеци во Шпанија, сè не беше лошо, но кога стигнав таму, сè драматично се промени. Не само што ме остави две недели пред да пристигнам дома во Киев, тој беше исто така груб кога тој беше таму.

Пристигна, првата недела е во ред. Тие направија, рече дека нервите, растојанието, ова е нашиот прв пат, дека се одвоивме за толку долго време. Но, тука беше формирано и почнав да се радувам. Но, не за долго. Тие почнаа да се караат, укор, суровост, дури и кренаа раката, скандали секој втор ден. Бев толку вљубен во него што му простувам навреме и се враќам. И така беше пет пати.

Тој ми кажа, велат тие, мора да работите, иако самите си седите дома со денови, играјќи игри и расипување на нервите на вашите родители. Момчето е 23 години! Ми кажува дека мора да мине десно и да купам автомобил, иако не знае како да вози, нема автомобил. Што треба да му дадат подароци, иако за речиси 2 години ми даде 3 букети (5 рози не е букет) и тие ќе се извадат следниот ден. Добро е што барем ги најдов парите на мојот приврзок, што го донирав за мојот роденден. Претпочитам да мислам дека би нов мебел Купив себеси, но како што знаете, тие не изгледаат како подарок коњ во устата. И тогаш сите пари за пиво и спушти на "prikolchiki", како што вели.

Тој, исто така, вели дека сум глупаво, мозочно суштество, да, да, тоа е она што тој го кажува. Јас сум толку навреден, но јас му простив на будала и му простив, надевајќи се дека момчето ќе порасне. Поради него, имам ментални проблеми, нерви, престанав да се сметам за личност, несигурна за себе.

Пред три дена, го оставив и се чувствувам толку лошо ... Не можам ни да замислам што минувам. Чешање да се јавите. Ако не го запознав телефонот како нешто друго, би било полесно. Многу е тешко да се заборави. Кажи ми како? Времето не се третира. Веќе милијарди пати се разделија. И тогаш сфатив дека нема да се вратам, не можам да му. И солзи поток, дури и не сакаат да живеат. Што не е во ред со мене?

Објавено од: Евгения

Кажи ми како?
Што не е во ред со мене?